“Flott atmosfære og nydelig mat.”
Anmeldelse av Colonialen 44

Colonialen 44
Vurdert som nr. 24 av 609 Restauranter i Bergen
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Nyt elegant mat i en avslappet og komfortabel atmosfære. Menyen er sesongbasert, inspirert av tradisjonell norsk mat med internasjonale impulser og råvarer fra lokale bønder. Navnet og adressen vår er 44 og ligger i Kong Oscarsgate 44. Her serverer vi en kort 4-retters meny drevet av lokale råvarer i sesong og med fokus på elegante, smaksrike retter. Presist og raskt servert i nedpå og tilbakelent atmosfære. Menyen skiftes annenhver tirsdag. Lørdag serverer vi i tillegg en 3-retters meny til lunsj. Colonialen 44 har et sterkt fokus på mat og vin i kombinasjon så her får man gode anbefalinger til menyen. Et solid vinkartet med flere hundre klassiske viner, og en haug med biodynamiske og naturviner.
Anmeldt 17. desember 2018

En flott restaurant med behagelig atmosfære, nydelig mat og deilige viner. Svært hyggelige og kunnskapsrike servitører som serverte mat fra lett tilgjengelige kokker. Det åpne kjøkkenet er med på å gjøre dette til, ikke et måltid, men en opplevelse. Vi startet og avsluttet med noen glass i baren, kan anbefales!

Takk, HelTuf

Anmeldt 11. desember 2018

Godt å ha en oase i byen og komme til. Deilige retter og god kaffe. Harsk godt brød at vi tok med hjem.

Takk, 849ingerr
Anmeldt 3. desember 2018

Hadde gledet oss til å besøke "nye" Colonialen. Synes lokalet er blitt mye koseligere og varmere enn det var tidligere, det var positivt.
Følte oss velkommen idet vi kom, men så følte vi oss ganske glemt og oversett.
Tok lang tid før vi fikk bestilt og enda lenger tid før vi fikk mat. det var sikkert travelt, men hadde bare kelneren snakket med oss og sagt at beklager det vil ta litt tid, så hadde alt vært så mye bedre. I stedet ble vi litt "småirritert" og stemningen sank etter hvert som sulten steg. På nabobordet kom det folk over en halvtime etter oss, men disse fikk likevel mat før oss ( samme meny). Registrerte at nabobordet faktisk ikke fikk vinen til andre rett før etter at retten var oppspist, det er jo ikke greit. Vi fikk heldigvis vinene før vi fikk maten. Ble litt bedre etter rett nr to, men fremdeles ikke godt nok. Maten var virkelig god, hver eneste av de fire rettene, det var også vinene.
Men god service er for oss en så viktig del av det å gå ut og spise et bedre måltid, at det trakk opplevelsen veldig ned. Dessverre.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Solvegos66
Anmeldt 1. desember 2018 via mobile enheter

Vi koste oss. Først i baren, deretter med nydelig 4-retters, med godt følge i glasset. Anbefales😊👍🏻

Takk, karenanitak
Anmeldt 17. november 2018 via mobile enheter

Meget bra mat, men dårlig service. Få bedre kelnere.
Fikk ikke riktig aperetif, satt med tomme vinglass, forsto lite av hva kelneren sa, dette trekker veldig ned. Skal det være en topp restaursnt så må dere lære opp kelnerne skikkelig.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Helge S

Reisende som så på Colonialen 44, så også på

Har du vært i Colonialen 44? Del dine erfaringer!