Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Flinke”
Anmeldelse av Colonialen 44

Colonialen 44
Vurdert som nr. 20 av 474 Restauranter i Bergen
Prisklasse: USD 37 - USD 76
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Nyt elegant mat i en avslappet og komfortabel atmosfære. Menyen er sesongbasert, inspirert av tradisjonell norsk mat med internasjonale impulser og råvarer fra lokale bønder. Navnet og adressen vår er 44 og ligger i Kong Oscarsgate 44. Her serverer vi en kort 4-retters meny drevet av lokale råvarer i sesong og med fokus på elegante, smaksrike retter. Presist og raskt servert i nedpå og tilbakelent atmosfære. Menyen skiftes annenhver tirsdag. Lørdag serverer vi i tillegg en 3-retters meny til lunsj. Colonialen 44 har et sterkt fokus på mat og vin i kombinasjon så her får man gode anbefalinger til menyen. Et solid vinkartet med flere hundre klassiske viner, og en haug med biodynamiske og naturviner.
Anmeldt 3. februar 2019

Colonialen vet fremdeles hva de gjør på. God mat, gode ansatte og proff utførelse. Kommer garantert tilbake.

Dato for besøk: februar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, erik R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (480)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

111115 av 480 anmeldelser

Anmeldt 2. februar 2019 via mobile enheter

Vi var veldig fornøyde med alt fra hvordan det nye konseptet har blitt til service og kvalitet på mat. Deilig, luftig rom med fin kunst, planter og rustikk servise! Vi fikk servert noen deilige fiskeretter (Lysing og Skreikjake) og ble tipset om viner som passet 4-retteren. Til hovedretten fikk vi rein som var utrolig mør. Perfekt tilberedt og med godt tilbehør! Her fortjener kjøkkensjef en applaus som, etter min erfaring, alltid serverer spennende smaker til ypperligste kvalitet! Vi ble akkurat passelig mett og var begge enige om at dette er den beste maten Bergen kan tilby. Etter måltidet ble vi igjen i Matbaren som kan tilby masse godt i glasset og god atmosfære. En perfekt kveld!

Dato for besøk: februar 2019
Takk, Karina J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. januar 2019 via mobile enheter

Fantastisk atmosfære, fantastisk mat og betjening. Vi koste oss veldig og kommer med glede snart igjen.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, May-Linn K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. januar 2019 via mobile enheter

Lenge siden vi har fått så mange delikatesser til en så fin pris. Value for money. God service og koselige lokaler. Vi kommer tilbake!

Dato for besøk: januar 2019
Takk, fitzox
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. januar 2019 via mobile enheter

Forhåndsbestilt 4 retters til 6 personer og var spent. Hyggelig og kunnskapsrik servitør, mat og drikke satt som et skudd, her var det bare å spise sakte og nyte hver munnfull. Forretten må trekkes frem, erter innkokt med kraft av sjøkreps servert med kyllinghjerte må prøves igjen. Resturanten fyltes opp raskt uten at det la en demper på servicen på vårt bord. Kommer helt sikkert tilbake - dette var rett og slett en ren nytelse.

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, astrids46
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Colonialen 44, så også på

 

Har du vært i Colonialen 44? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.