Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Colonialen Matbar - en skuffelse ”
Anmeldelse av Colonialen 44

Colonialen 44
Vurdert som nr. 11 av 452 Restauranter i Bergen
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 43 - USD 87
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Colonialen Matbar og Colonialen 44 holder til i samme bygg, men har to ulike konsepter/menyer. Vi tok en tur innom Matbaren da 44 har begrensede åpningstider. Etter å ha lest anmeldelsene vil jeg si at forventningene var høyere enn den opplevelsen vi dessverre fikk. Betjeningen var veldig imøtekommende og hyggelige så det skal absolutt ikke stå på det. Matbaren har en liten meny, hvorpå de etter at vi har satt oss og bestilt drikke opplyse om at de ikke hadde kongekrabbe på menyen den dagen. Litt sent å takke for seg da - dette kunne ha stått på tavlen deres hvor menyen også var skrevet ned for gjestene. Dermed utgikk to av rettene fra menyen som inneholdt dette. Det beste med hele måltidet var blåskjellene som virkelig anbefales. Buns’ene ble mislykket, til og med de frosne jeg kjøper på Rema er bedre. Til gjengjeld var kokkene klar over det og vi fikk de på huset. Men det igjen ble mindre mat fordi vi ikke spiste de. To av rettene inneholdt samme type salat (kinakål med noe chilisaus), som det var pøst på med. Når man i utgangspunktet har en liten meny så kan man gjøre den lille innsatsen med å gjøre hver rett unik syns nå jeg. Den siste retten vi bestilte kom aldri, og vi fikk hele tiden beskjed om at den var på vei. Etter å ha ventet på den i over to timer, så fikk jeg dem til å kansellere den. Betjeningen beklaget så meget og forstod nok situasjonen. Ble en skuffende sharing meny opplevelse for oss her.

Dato for besøk: juli 2020
4  Takk, soniabhutta
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (449)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3034 av 449 anmeldelser

Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Veldig bra service og utsøkt vinbeholdning. Maten er alltid velsmakende og menyen har spennende kombinasjoner av lokale sesong råvarer. Hyggelig servering og fin bakgård

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 746erikk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2020

Nydelig mat med vin og sider som passet perfekt til alle rettene. God service og hyggelig sted å spise.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, GuriVelureS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juni 2020 via mobile enheter

For meg var dette i overkant av kva eg bruker å unna meg på ein restaurant. I lag med borna mine og deira sambuarar feira me noko stort. Me gjekk for fire rettars meny med vin til. Maten var god. Vinen passa fint til maten. Rettane vart lagd smakfullt på fata. Servitørane gjorde ein fin jobb og svara godt på spørsmåla me hadde. Alt i alt ei hyggeleg oppleving i stilege omgjevnader.

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, 128eirikh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juni 2020

Endelig var vi, familie på 4, tilbake igjen! Etter måneder og uker med pandemi var det på tide med med et etterlengtet besøk på Colonialen 44, og stedet skuffer ikke. Fra vi kommer inn i lokalet og blir møtt med vennlige smil av servitør, eier og kokk til interessant informasjon om rettene- dette kan Colonialen! Alle matrettene var utsøkte og forseggjorte. Én av favorittene var lysing med friskt tilbehør. Kjøttretten presenterte forskjellige deler av lam, og kjøttet var mørt og saftig.
Noe som gjør at vi er så glad i Colonialen er at vi alltid føler oss så velkommen. Vi kommer definitivt igjen og er veldig glade og takknemlige for at Colonialen finnes!
Tusen ♥️lig takk for en herlig og kulinarisk aften!

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Hobbyanmelder
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Colonialen 44, så også på

 

Har du vært i Colonialen 44? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din