Colonialen Matbar og Colonialen 44 holder til i samme bygg, men har to ulike konsepter/menyer. Vi tok en tur innom Matbaren da 44 har begrensede åpningstider. Etter å ha lest anmeldelsene vil jeg si at forventningene var høyere enn den opplevelsen vi dessverre fikk. Betjeningen var veldig imøtekommende og hyggelige så det skal absolutt ikke stå på det. Matbaren har en liten meny, hvorpå de etter at vi har satt oss og bestilt drikke opplyse om at de ikke hadde kongekrabbe på menyen den dagen. Litt sent å takke for seg da - dette kunne ha stått på tavlen deres hvor menyen også var skrevet ned for gjestene. Dermed utgikk to av rettene fra menyen som inneholdt dette. Det beste med hele måltidet var blåskjellene som virkelig anbefales. Buns’ene ble mislykket, til og med de frosne jeg kjøper på Rema er bedre. Til gjengjeld var kokkene klar over det og vi fikk de på huset. Men det igjen ble mindre mat fordi vi ikke spiste de. To av rettene inneholdt samme type salat (kinakål med noe chilisaus), som det var pøst på med. Når man i utgangspunktet har en liten meny så kan man gjøre den lille innsatsen med å gjøre hver rett unik syns nå jeg. Den siste retten vi bestilte kom aldri, og vi fikk hele tiden beskjed om at den var på vei. Etter å ha ventet på den i over to timer, så fikk jeg dem til å kansellere den. Betjeningen beklaget så meget og forstod nok situasjonen. Ble en skuffende sharing meny opplevelse for oss her.