Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Spennende ”
Anmeldelse av Bare Vestland

Bare Vestland
Bestill bord
2
lør. 25.9.
20:00
Vurdert som nr. 23 av 452 Restauranter i Bergen
Prisklasse: USD 17 - USD 58
Kjøkken: Norsk
Omgivelser: Vågen
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 31. januar 2019 via mobile enheter

Bestille 6 retters som kokken bestemte.
God mat, men alle rettene traff ikkje heilt. Men passelige porsjoner og kjekke servitører. Mett å god. kan anbefales.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, rannis82
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Bjørn Stian J, Leder  på Bare Vestland, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. februar 2019

Hei.

Tusen takk fo en flott og konstruktiv tilbakemelding. Dette tar vi til etterretning. Ønsker deg hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (890)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4549 av 890 anmeldelser

Anmeldt 16. januar 2019 via mobile enheter

Sjarmerende lokale med åpent kjøkken inn til kokkene. God julemat enten du valgte pinnekjøtt eller lutefisk. Jeg spiste lutefisk og den var helt perfekt! Hyggelig og god service. Kan anbefales

Dato for besøk: desember 2018
2  Takk, Lise K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Bjørn Stian J, Leder  på Bare Vestland, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. januar 2019

Hei Lise.

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding. Velkommen tilbake til oss.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. desember 2018 via mobile enheter

6 retter, merkelig ingredienser, kun plukk fisken og desserten smakt godt. Serveringen tok mange timer i et varmt kjellerlokale. Finn et bedre sted med normal mat

Dato for besøk: desember 2018
4  Takk, EilerL_13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. desember 2018 via mobile enheter

Vi likte maten, variasjonen, smakene, brødet, smøret, rettene og drikken til. God service i tillegg. Anbefales!

Dato for besøk: desember 2018
Takk, SveinTheTraveller
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. desember 2018 via mobile enheter

Delte småretter i vennelag. Bestilte 2,5 retter pr person, noe som var rikelig. Maten smakte godt men kjøkkenet kan med fordel komme litt mer frem i skoene og gjøre rettene litt mer spennende

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Atle S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bare Vestland, så også på

 

Har du vært i Bare Vestland? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din