“Skuffende”

Kjøkken: Norsk
Omgivelser: Vågen
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 12. september 2020 via mobile enheter

Bestilte øl/kjøttgryte og blåskjell.
Gryta var veldig god men porsjonen tilsvarer en litt stor forrett. Hva er poenget med å servere så liten porsjon?
Blåskjellene var små og kjedelige. Hjelper lite å pakke inn kjedelig mat i fancye ordvendinger som «sjalottconfit» når det smaker kun saltvann.
Lokalene var også kjedelige og minnet mest om en vindusutstilling fra Home&Cottage.
Bare Vestland lever nok på navnet til Bare - og bærer preg av dette.
En skuffende og kjedelig matopplevelse, etter 45 minutter gikk vi videre. Ny pers.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, 319sigurdg

Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

God øl/kjøtt-gryte!
Men kan nok bli noe tam uten brød og smør til.
God service og hyggelig betjening.

Takk, LarsogLiv
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Restauranten fant ikke reservasjonen vi hadde bestilt. Det gikk lang tid fra vi bestilte til maten kom på bordet. Hovedrettene var alt for liten, og kelnerne brukte lang tid på å servere, de hadde liten kommunikasjon mellom seg. Så det ble litt forvirring. De hadde også satt opp alle dørene slik at det ble Slik at det kom vind inn på bordet vi satt på

Takk, pernillejonsgaard
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Maten var god, men samtlige av laget på 10 personer syntes porsjonene var altfor små. Serveringspersonalet var borte i lange perioder samt hvitvinen var lunken - hva med en vinkjøler?

2  Takk, 645_yvindj
Anmeldt 24. juli 2020

Vi hadde en flott kveld med venner på Bare Vestlandet, hyggelig betjening og miljø. Maten var herlig! Anbefales!

Takk, KARIN S

Reisende som så på Bare Vestland, så også på