Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vil anbefale denne baren på”
Anmeldelse av Folk & Røvere

Folk & Røvere
Vurdert som nr. 116 av 452 Restauranter i Bergen
Prisklasse: USD 6 - USD 16
Omgivelser: Vågen
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Vil anbefale denne baren på det sterkeste. God øl, godt utvalg og hyggelige ansatte i baren. De ansatte er veldig behjelpelige med å finne fram spennende øl.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Shibiz1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (77)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 77 anmeldelser

Anmeldt 23. mai 2020 via mobile enheter

Fantastisk sted med strålende priser. Ligger midt i sentrum og er nært alt. Vi koste oss her som alene korona turister i Bergen.

Dato for besøk: mai 2020
Takk, KRA_1956
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. september 2019 via mobile enheter

Folg og Røvere som bar er hyggelig og folkelig. Men den ødelegges av spesielt 2 sure,negative og uhøflige servitører. Den ene drikker alkohol og serverer også samtidig.
Synd for det har vært ett flott sted som nå har mistet mye av sin sjarm

Dato for besøk: september 2019
2  Takk, federicaglobtrotter
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2019 via mobile enheter

Uansett dag, på Folk og Røvere et det alltid såpass med folk at det er atmosfære i lokalet. God utvalg av øl på fat og stort utvalg av øl på flaske og boks.
Klientellet er sammensatt og inkluderer alle.

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, 207arnew
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. mars 2019 via mobile enheter

Stamsted for et bredt spekter av samfunnsdebattanter og proletarer. Godt utvalg av øl og annen god drikke til overkommelige priser. Anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: mars 2019
Takk, OyRise
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Folk & Røvere, så også på

 

Har du vært i Folk & Røvere? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din