“Pittoresk restaurant i hjertet av Bergen”
Anmeldelse av Enhjørningen

Enhjørningen
Vurdert som nr. 23 av 594 Restauranter i Bergen
Prisklasse: kr 0 - kr 1 112
Kjøkken: Sjømat, Skandinavisk
God for: Forretningsmøter, Lokalt kjøkken, Spesielle anledninger, Romantisk
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Vågen
Beskrivelse: Enhjørningen Restauranter finner du i det tradisjonsrike Bryggekvartalet i Bergen. Hele gården er restaurert og tilbakeført som den var på 1700 tallet. I disse tradisjonsrike lokalene fra Hansa-tiden ønsker vi velkommen til et av Norges mest særpregete restauranthus. Smak av kystener et møte mellom havets skatter og nyskapende kokekunst. I duften av havskum finner 22 av Vest-landets beste spisesteder inspirasjon. Vi lytter til tradisjoner og henter kunnskap fra kysten vår www.smakavkysten.no
Anmeldt 30. mai 2019

Dette er en fiskerestaurant som kan karakteriseres som klassisk. En vet hva en får og en blir meget godt mottatt med bergensk sjarme. Kelnerne er lett morsomme og har lang erfaring. Ikke perfekt, men sjarmerende. Vi gikk for 4-retters og hadde et meget hyggelig måltid. De tre første rettene var svært gode, men desserten var en skuffelse.

1  Takk, stha2015

Anmeldt 26. mai 2019

Her har du en plass hvor de ønsker at du skal ha det bra. God mat og beundringsverdig service. Roger is my guy!

Takk, Anders N
Anmeldt 25. mai 2019

Helt grei restaurant, som forventet i dette sjiktet, men steinbiten virket som den hadde lagt på tallerkenen en stund før den ble båret inn på bordet. Forretten var førsteklasses (Hval)

Takk, KongHans1
Anmeldt 4. mai 2019 via mobile enheter

En kjempe koselig restaurant i flotte omgivelser, med veldig hyggelig personal. Nydelig mat med store porsjoner. Middels prisklasse.

1  Takk, 857heidie
Anmeldt 14. april 2019

Vi spiste en fantastisk fiske rett med forrett og ble anbefalt en meget god vin som passet utmerket til maten. Enhjørningen har en fantastisk atmosfære og hyggelig betjening. Selve plassen må oppleves i de gamle sjøhusene.
Kan anbefales dersom dere skal ha en hyggelig middag.

Dato for besøk: april 2019
Takk, Litlejon

Reisende som så på Enhjørningen, så også på

Har du vært i Enhjørningen? Del dine erfaringer!