Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk mat, atmosfære og betjening”
Anmeldelse av Enhjørningen

Enhjørningen
Vurdert som nr. 18 av 445 Restauranter i Bergen
Prisklasse: USD 0 - USD 100
Kjøkken: Sjømat, Skandinavisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken, Forretningsmøter, Spesielle anledninger, Romantisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Reservasjoner
Omgivelser: Vågen
Beskrivelse: Enhjørningen Restauranter finner du i det tradisjonsrike Bryggekvartalet i Bergen. Hele gården er restaurert og tilbakeført som den var på 1700 tallet. I disse tradisjonsrike lokalene fra Hansa-tiden ønsker vi velkommen til et av Norges mest særpregete restauranthus. Smak av kystener et møte mellom havets skatter og nyskapende kokekunst. I duften av havskum finner 22 av Vest-landets beste spisesteder inspirasjon. Vi lytter til tradisjoner og henter kunnskap fra kysten vår www.smakavkysten.no
Anmeldt 6. august 2020

Vi hadde et fantastisk besøk som vi husker lenge. Vår servitør var utrolig flink. Maten var en opplevelse både syn og smak. Kommer gjerne igjen

Dato for besøk: august 2020
Takk, 610regine_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (615)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

812 av 615 anmeldelser

Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Topp! Av en eller annen grunn har jeg aldri vært der etter 20 år i Bergen. Meget bra. Velsmakende mat og topp betjening. Anbefales!! Litt lite saus eneste å sette fingeren på.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, GunnarB864
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2020

Er du glad i fisk, er dette stedet. God mat og godt drikke. Hyggelig service og et trivelig lokale i 2. etasje i et av de (gamle?) sjøhusene.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Kj_benhavnErling
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juni 2020 via mobile enheter

Varmt og klamt på en sommerdag!
Forrett (kamskjell) 5/5
Hovedrett (kveite) 2/5. Smakløs, overkokt og kjedelig.
Dessert (ost) 3/5
Service 4/5

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, vinlover
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. mars 2020 via mobile enheter

Deilig mat i hyggelige lokaler. 3-retters med hvitvin. Veldig hyggelig servitør. Kommer gjerne tilbake en gang!

Dato for besøk: mars 2020
2  Takk, 161niklasj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Enhjørningen, så også på

 

Har du vært i Enhjørningen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din