“Hyggelige lokaler,trivelig kelner men dårlig kveite”
Anmeldelse av Enhjørningen

Enhjørningen
Vurdert som nr. 25 av 609 Restauranter i Bergen
Prisklasse: kr 0 - kr 1 076
Kjøkken: Sjømat, Skandinavisk
God for: Romantisk, Forretningsmøter, Lokalt kjøkken, Spesielle anledninger
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Vågen
Beskrivelse: Enhjørningen Restauranter finner du i det tradisjonsrike Bryggekvartalet i Bergen. Hele gården er restaurert og tilbakeført som den var på 1700 tallet. I disse tradisjonsrike lokalene fra Hansa-tiden ønsker vi velkommen til et av Norges mest særpregete restauranthus. Smak av kystener et møte mellom havets skatter og nyskapende kokekunst. I duften av havskum finner 22 av Vest-landets beste spisesteder inspirasjon. Vi lytter til tradisjoner og henter kunnskap fra kysten vår www.smakavkysten.no
Anmeldt 6. oktober 2020 via mobile enheter

Jeg tar det positive først. Lokalene er hyggelig, avstanden mellom bordene god, og kelneren var vennligheten selv. Vi gikk for en 3 retter. Forretten med langtids modnet klippfisk var spesiell men spennende. Så gledet vi oss til kveite som var bestilt som hovedrett. Det ble dessverre en stor skuffelse. Den var overkokt og smakløs. Tilbehøret var klassisk men ikke særlig spennende. Vi burde nok ha sendt ut maten, men var for høflig til det. Jeg håper at dette var en enkeltstående feil fra kokken, restauranten har jo ellers et lang og godt rykte.

3  Takk, arnes784

Anmeldt 31. august 2020

Vi spise en 3 retters middag med de beste kamskjellene jeg har smakt, en veldig god kveite og ikke minst en utrolig god creme brulee med Baileys til dessert. Oppmerksom og god service, vi manglet aldri noe. Anbefales på det varmeste!

1  Takk, MetteKBragstad
Anmeldt 6. august 2020

Vi hadde et fantastisk besøk som vi husker lenge. Vår servitør var utrolig flink. Maten var en opplevelse både syn og smak. Kommer gjerne igjen

Takk, 610regine_
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Topp! Av en eller annen grunn har jeg aldri vært der etter 20 år i Bergen. Meget bra. Velsmakende mat og topp betjening. Anbefales!! Litt lite saus eneste å sette fingeren på.

2  Takk, GunnarB864
Anmeldt 30. juni 2020

Er du glad i fisk, er dette stedet. God mat og godt drikke. Hyggelig service og et trivelig lokale i 2. etasje i et av de (gamle?) sjøhusene.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Kj_benhavnErling

Reisende som så på Enhjørningen, så også på

Har du vært i Enhjørningen? Del dine erfaringer!