Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag - slik det skal være”
Anmeldelse av Enhjørningen

Enhjørningen
Vurdert som nr. 23 av 469 Restauranter i Bergen
Prisklasse: USD 0 - USD 100
Kjøkken: Sjømat, Skandinavisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken, Forretningsmøter, Romantisk, Spesielle anledninger
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Vågen
Beskrivelse: Enhjørningen Restauranter finner du i det tradisjonsrike Bryggekvartalet i Bergen. Hele gården er restaurert og tilbakeført som den var på 1700 tallet. I disse tradisjonsrike lokalene fra Hansa-tiden ønsker vi velkommen til et av Norges mest særpregete restauranthus. Smak av kystener et møte mellom havets skatter og nyskapende kokekunst. I duften av havskum finner 22 av Vest-landets beste spisesteder inspirasjon. Vi lytter til tradisjoner og henter kunnskap fra kysten vår www.smakavkysten.no
Anmeldt 14. juli 2021 via mobile enheter

Dronningen og undertegnede ville ha en fin middag. Valget falt på Enhjørningen. Vi gikk for en treretters. Kamskjell til forrett var fantastisk smakfull. Kveita som fulgte opp var en nydelig oppfølger. Desserten, jordbærparfait, toppet måltidet. Topp service fikk vi også. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, KjetilJohansen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (641)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1115 av 641 anmeldelser

Anmeldt 10. juli 2021 via mobile enheter

Fantastisk mat, hyggelige omgivelser og veldig profesjonell og vennlig kelner. Hvalkjøtt carpaccio, kamskjell og piggvar ledsaget av hvit og rød burgunder. Vi gikk lykkelige ut i Bergensnatten

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, EgonH459
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. juli 2021

Denne kvelden var det bestemt at vi skulle spise fisk til middag. Enhjørningen har fisk som spesialitet og jeg hadde litt forventninger før jeg kom. Valget falt på stekt piggvar. Jeg tror kanskje vi fikk piggvar som var levert fra oppdrett? Hadde forventet at konsistensen var mer fast, og synes fisken var en aning bløt. Men tilbehøret var spennende og variert og passet utmerket til fisken. Totalt sett var fisken god, men som sagt så var den ikke perfekt. En nydelig hvitvin ble servert til fisken som bidro til at vi ble fornøyd. Kan anbefales for de som er glad i fisk.

Dato for besøk: juni 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, osmasen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. juli 2021 via mobile enheter

Helt topp!
Vi spiste piggvar og baccalao. Nydelig!
God service og flott lokale! Sentralt på bryggen i Bergen.
Anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Nina B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. mars 2021

Maten var veldig god.
Servitøren blandet seg inn i samtale mellom meg og mitt selskap, uten å bli spurt, og manglet litt situasjonsforståelse og respekt.

Dato for besøk: mars 2021
Takk, 298sofia
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Enhjørningen, så også på

 

Har du vært i Enhjørningen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.