Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Kirkeprakt

Johannes kirken den ser du på lang avstand om du bare er i rett gate. Den står der oppe på... les mer

Anmeldt 20. januar 2021
Baross
,
Spikkestad, Norge
Tur med venner.

Helt naturlig å ta en tur opp til Johanns Kirken. En får en flott utsikt til Bergen sentrum fra en... les mer

Anmeldt 8. juli 2018
oarnil
,
Bergen, Norge
Les alle 170 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Bergen
fra USD 233,37
Mer informasjon
fra USD 123,42
Mer informasjon
fra USD 44,36
Mer informasjon
fra USD 5,00
Mer informasjon
Anmeldelser (170)
Filtrer anmeldelser
170 resultater
Vurdering fra reisende
40
91
36
2
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
40
91
36
2
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 170 anmeldelser
Anmeldt 8. juli 2018

Helt naturlig å ta en tur opp til Johanns Kirken. En får en flott utsikt til Bergen sentrum fra en annen vinkel. Den nye trappen med vann osv er flott.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, oarnil
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. desember 2017

Johanneskirken ligger majestetisk til, på toppen av Nygårdshøyden. Et imponerende byggverk. Kirken har jeg besøkt mange ganger, i dåp, konfirmasjon, vielser og i konserter. Fantastisk å være tilstede ved hver anledning.

Dato for opplevelse: desember 2017
Takk, Anne H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. februar 2017

Dette er et turistmål som må oppleves. En vakker kirke som ruver på toppen av Sydneshaugen. En fin tur opp de nye trappene gir flott oversikt over Bergen.

Dato for opplevelse: februar 2017
Takk, torf577
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. november 2016

Har vært her i bryllup og operakonsert. Vakker bygning. Veldig god lyd og fin stemning. anbefales og oppleve en musikkforestilling o.l. i Johanneskirken :D

Dato for opplevelse: desember 2015
Takk, monas196
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. oktober 2016

På toppen av Nygårdshøyden rager Johanneskirken opp mot himmelen og kan sees fra Torvalmenningen og flere steder i byen. Det er en vakker bygning, med en flott altertavle som gjør det besøket verdt å ta turen.

Dato for opplevelse: oktober 2016
Takk, Odd H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser