“Velsmakende og god mat! ”

Los Tacos Olav Kyrresgate
Vurdert som nr. 34 av 48 Smått og godt i Bergen
Omgivelser: Sentrum
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 22. januar 2019 via mobile enheter

Spiste her med noen venner.

Hyggelige ansatte, fine lokaler, rask betjening og hygenisk. Dette har blitt mitt faste sted for nattmat, overtidsmat og take away.

Tommel opp!

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Christian Z

Anmeldt 7. september 2018 via mobile enheter

Helt greit, ingen stor opplevelse sånn smaksmessig, men greit med noe annet en pizza, burger, chips etc.

1  Takk, Ole H
Anmeldt 27. juli 2018

Dette er egentlig et perfekt sted for nattmat på vei hjem fra byen eller hvis du vil ha noe rask mat som ikke er superusunn. Du velger et produkt i utgangspunkt som ikke nødvendigvis var så dyrt og så spør de om du vil ha diverse ting på.

Tacoen jeg bestilte var vel ikke så dyr (litt over 100 kr), men pga tilbehør og drikke kom jeg opp i 220kr.. det ble overaskende dyrt. Men var god mat. Det er alltid litt grisete å spise taco, de burde ha serviettdispensere på bordene. Da venninnen min spurte etter toalett så sa de at de ikke hadde do.. litt merkelig mener jeg (vi var tre "ordentlige" jenter og ingen av oss var synlig beruset).

1  Takk, NinaSaki
Anmeldt 19. juni 2018

avsluttet by turen her engang etter anbefaling av vennegjengen, var rask og god taco til en grei pris, store porsjoner, god service, mat kjapt på bordet.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, RobertEgil
Anmeldt 5. februar 2018 via mobile enheter

God mat på farten! Noe for en hver smak. Anbefaler å ta turen innom om en ønsker en rask matbit. De er veldig effektiv å hyggelig betjening.

Dato for besøk: februar 2018
Takk, Lilli S

Reisende som så på Los Tacos Olav Kyrresgate, så også på

Har du vært i Los Tacos Olav Kyrresgate? Del dine erfaringer!