Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig utsikt”

Bryggeriet Microbryggeri, Pub og Restaurant
Vurdert som nr. 18 av 451 Restauranter i Bergen
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 6 - USD 45
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Vågen
Beskrivelse: Vårt Microbryggeri er det første som starter i Bergen Sentrum på 135 år. Sist var det det Consul Peter Jebsen som møtte hos magistraten og førte inn det uansvarlige fabrikkselskap «Bergens Aktiebryggeri» i år 1879. O.F. Hald overtok raskt Bryggeriet under sitt eget navn. Dette var i en stolt tradisjon der Hansabyen Bergen eksporterte tørrfisk til sultne katolikker på kontinentet og i sør slik at de fikk faste måltid, og hvor vi fikk korn til brød og brygg tilbake. I et år har vi arbeidet med å bygge og sette i gang «Bryggeriet», i tredje etasje på Zachariasbryggen. Gareth James Stewart, som vår Bryggerimester. Han har sin opplæring fra Versuchs und Lehranstalt fur Braueri – Berlin. Han har satt sammen 4 typer øl for vår første produksjon. Disse er et hvete-øl, en Stout, et Indian Pale Ale og et Amber Ale. Men det lages stadig fler, juleøl, påskeøl, oktoberfestøl osv. Alle øltypene er valgt sammen med kjøkkensjefen, slik at drikken treffer den tradisjonelle germanske menyen. Kjøkkensjefen har også tatt i bruk ølet i matproduksjonen. Vi gjenskaper altså en tradisjon i bybildets historie, samtidig som vi er et svar på vår tids krav om kortreist mat og drikke. Vårt øl brygges langsomt, og vi lar våre kjøttretter stekes i opptil 6 timer. Mange sier slow-food, mens Bryggeriet gjør det!
Anmeldt 16. juli 2020

Feiret dagen min her i går. Flott service, nydelig mat og en fantastisk utsikt.... kommer absolutt tilbake!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, RenatheR1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (532)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3438 av 532 anmeldelser

Anmeldt 14. juli 2020

Var der på åpningsdagen Sommer 2020. Utrolig god mat og hyggelig betjening som gjorde sitt beste for at oppholdet ble fantastisk. I tillegg en fantastisk utsikt. Var i Bergen 2 dager og siden opplevelsen ble så bra første dagen, valgte vi også å spise middag der dagen derpå. Det angret vi ikke på. Spisestedet anbefales på det varmeste. Skal vi tilbake til Bergen vil vi definitivt tilbake hit.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Seaside193360
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. november 2019 via mobile enheter

Høydepunktet var forretten fiskesuppe den var god.Hovedretten marinert ribbe var utroligt skuffende.mye fett dårlig smak og lite tilbehør.gikk fra bordet og rett på buffet på brasiliana og spist oss mett.
Anbefaler ingen att spise her

Dato for besøk: november 2019
Takk, 765lars
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. oktober 2019

Hei
Var på denne restauranten i forbindelse med avslutning på kurs dag med DHL Express.
Vi var 30.pers som deltok på denne middagen.
Maten var god og det samme sier jeg om servicen , samt de har eget microbryggeri.
Jeg anbefaler denne restauranten på det sterkeste.

Vi kommer nok igjen ved neste kursdag eller en annen anledning.
Takk for oss.

Dato for besøk: oktober 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Experience81895
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. oktober 2019

Kjøpte en smaksplanke av øl, spurte etter anbefalinger, men ble fortalt at det var vanskelig å anbefale noe. Skjønner jo at folk liker forskjellige ting, men en pekepinn kan vel være greit. Vi fikk 5 lyse øl, hvor den med ingefær fikk stå igjen. Altfor syrlig. Den med honning var grei da.
Bestille hver vår indrefilet, en med peppersaus og en med bernaisesaus. Rause mengder peppersaus, kun en liten skvett bernaise. Spennende og godt tilbehør og god husets rødvin.
Gaffel var knekt og måtte bøyes tilbake før spising, saltbøsse var tom. Ingen påfyll av vann før vi ba om det.
Lite smil og lite imøtekommenhet på de som jobber der.
Flott utsikt da!
Velger et annet sted neste gang.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, Randi V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bryggeriet Microbryggeri, Pub og Restaurant, så også på

 

Har du vært i Bryggeriet Microbryggeri, Pub og Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din