Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig mat”

Bryggeriet Microbryggeri, Pub og Restaurant
Vurdert som nr. 17 av 468 Restauranter i Bergen
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 5 - USD 37
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Vågen
Beskrivelse: Vårt Microbryggeri er det første som starter i Bergen Sentrum på 135 år. Sist var det det Consul Peter Jebsen som møtte hos magistraten og førte inn det uansvarlige fabrikkselskap «Bergens Aktiebryggeri» i år 1879. O.F. Hald overtok raskt Bryggeriet under sitt eget navn. Dette var i en stolt tradisjon der Hansabyen Bergen eksporterte tørrfisk til sultne katolikker på kontinentet og i sør slik at de fikk faste måltid, og hvor vi fikk korn til brød og brygg tilbake. I et år har vi arbeidet med å bygge og sette i gang «Bryggeriet», i tredje etasje på Zachariasbryggen. Gareth James Stewart, som vår Bryggerimester. Han har sin opplæring fra Versuchs und Lehranstalt fur Braueri – Berlin. Han har satt sammen 4 typer øl for vår første produksjon. Disse er et hvete-øl, en Stout, et Indian Pale Ale og et Amber Ale. Men det lages stadig fler, juleøl, påskeøl, oktoberfestøl osv. Alle øltypene er valgt sammen med kjøkkensjefen, slik at drikken treffer den tradisjonelle germanske menyen. Kjøkkensjefen har også tatt i bruk ølet i matproduksjonen. Vi gjenskaper altså en tradisjon i bybildets historie, samtidig som vi er et svar på vår tids krav om kortreist mat og drikke. Vårt øl brygges langsomt, og vi lar våre kjøttretter stekes i opptil 6 timer. Mange sier slow-food, mens Bryggeriet gjør det!
Anmeldt 3. september 2021

Vi ble møtt på en vennlig måte av de ansatte. Det var nydelig mat og utmerket service. Anbefale på det sterkeste

Dato for besøk: september 2021
Takk, Marring42
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (595)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2125 av 595 anmeldelser

Anmeldt 20. august 2021

Jeg hadde besøk av venner og hadde lyst til å vise frem Bergen på sitt beste. Etter en fin dag bestemte vi oss for å spise middag og ta noen drinker på Bryggeriet. Lokalet er helt fantastisk og vi fikk bord med god utsikt over havet og bylivet. Kan med hånden på hjertet si at de har byens beste burger. Drinkene var veldig gode, men de hadde også et veldig godt øl. Tusen takk til vår servitør Ewelina som kom med gode tips til drinker og øl som jeg ikke hadde smakt før. Vi opplevde også veldig god og rask service. Tar veldig gjerne turen tilbake hit neste gang jeg skal ut å spise.

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, mikalk2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2021

Nydelig mat. Store og gode porsjoner. Blåskjellene kan anbefales
Imøtekomme personale som ga god service

Dato for besøk: juli 2021
Takk, J2429RFcharlottel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2021 via mobile enheter

Fikk bordet en halv time før, veldig oppmerksomme servitører, nydelig mat. Anbefales, må bestille bord

Dato for besøk: juli 2021
Takk, torillt67
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2021

Bryggeriet kan på det varmeste anbefales! Fantastisk atmosfære med hyggelige servitører og med utsikt ut mot bryggen og havet.
Dyktige servitører og kokker som kan sitt fag - maten var helt fantastisk! Ikke nok med at maten var god, så lager de også veldig gode drinker.
Ute etter et hyggelig sted å spise i Bergen? Da bør du altså prøve Bryggeriet!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 424benedicten
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Bryggeriet Microbryggeri, Pub og Restaurant, så også på

 

Har du vært i Bryggeriet Microbryggeri, Pub og Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.