Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kjempebra matsted! ”
Anmeldelse av Zupperia Matbørsen

Zupperia Matbørsen
Vurdert som nr. 40 av 474 Restauranter i Bergen
Prisklasse: USD 14 - USD 22
Kjøkken: Gresk, Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk, Familier med barn
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Middag, Lunsj, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Vågen
Beskrivelse: Zupperia er Bergens største supperestaurant. Siden september 2000 har vi servert et stort utvalg av matretter; fra tradisjonsrike supper til internasjonale supper med en twist av Zupperia, samt lunsj og á la carte. Vi ønsker å tilby sunne og smaksrike retter for en hver anledning til en fornuftig pris. I våre restauranter finner du noe for alle. Ønsker du å spise sunt, vil du kunne finne flere fristende retter i våre menyer. All maten vi serverer er laget fra bunnen av, med ferske råvarer. Vår avdeling i Matbørsen holder til i ærverdige Frescohallen med alle sine vakre utsmykninger.
Anmeldt 24. januar 2019 via mobile enheter

Vi ramlet inn i lokalet for å spise middag. Stor var overraskelsen, både over alert, servicen og maten. Det som ble servert var kjempegodt og smakfult. Delikat tilberedt og hyggelig servitør fulgte oss opp under måltidet. Alt gjorde dette til et hyggelig sted og hyggelig måltid!

Dato for besøk: januar 2019
Takk, travelmann3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (765)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

913 av 765 anmeldelser

Anmeldt 28. oktober 2018

Utrolig god service, og alle servitørene har glimt i øyet. Maten er (og ser) utrolig god, og den kommer rakst med tanke på kvaliteten. Store og gode porsjoner til en bra pris. Atmosfæren er også bra og det er et behagelig sted å være. Har vært der minst 10 ganger.

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Emma L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. oktober 2018 via mobile enheter

Bestilte entrecôte med søtpotetfries. Entrecôten var trevlete, søtpotetfriesen var alt annet enn sprø og god og tilbehøret? 4 små champignoner og en kvart maiskolbe. Til 350 kr.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Dream321942
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. oktober 2018

Zupperia har nydelig og rikelig med mat og veldig smakfullt. Dette stedet kan vi virkelig anbefale ! Det eneste som trakk ned, var en litt for overarbeidet servitør. Men selv om servitøren var overarbeidet, så hadde han smilet og godt humør i behold.

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, ammensari
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. september 2018 via mobile enheter

Her kan du velge fra tre ulike restaurantmenyer i et stilfullt lokale.
Vi spiste fiskesuppe som forrett og stekt and til hovedrett.
God mat og store porsjoner.
Rimelig var det også.

Dato for besøk: september 2018
Takk, GunnvaldG
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Zupperia Matbørsen, så også på

 

Har du vært i Zupperia Matbørsen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.