Pent område med springvann. Fint område for en kort spasertur og rett ved Kode. Da vi gikk der 17.mai, så var det veldig mange boder som solgte mat og drikke.Hyggelig atmosfære.
utrolig bra. god utsikt til natur og folk og sentrum av rolige bergensdelen ...røykekrok. skjermet for vind. inne og ute plass på sommer. perfekt sommer avslappingsted. passe stort, hyggelig personal. god mat og drikk.
En liten oase midt i byen. Mye folk, både lokale og tilreisende som koser seg rundt den lille innsjøen.
Sjarmerende sted midt i sentrum. Flotte omgivelser og flotte fjell rundt. Flott vann å gå tur rundt eller løpe rundt. Flott utsikt uansett hvor rundt vannet du er.
Å gå rundt er overkommelig for de fleste. Sentral i bybildet. Lysfesten er her, 17. mai feires her, julemarkedet holdes på Festplassen.
Vær obs på nivåforskjeller på steintrannene hvis du sykler eller er svaksynt.
Lille Lungegårdsvann ligger plassert mellom togstasjonen og Bryggen. Det er en idyllisk oase i en ellers travel bykjerne. Jeg går alltid en tur her når jeg er i Bergen.