Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Ett vakkert vann

På vei til hotellet gikk jeg på begge sider av vannet eller om jeg skulle motsatt vi. Var vakkert... les mer

Anmeldt 15. januar 2021
Baross
,
Spikkestad, Norge
Byrunde rund vannet anbefales!

Her ved den flotte gangveien rundt vannet får man et flott syn av fjellene rundt byen. Vakkert... les mer

Anmeldt 31. oktober 2019
travelmann3
,
Trondheim, Norge
Les alle 182 anmeldelsene
  
Google
De mest populære turene og aktivitetene i og rundt Bergen
fra USD 150,01
Mer informasjon
fra USD 150,01
Mer informasjon
fra USD 782,72
Mer informasjon
fra USD 708,18
Mer informasjon
Anmeldelser (182)
Filtrer anmeldelser
182 resultater
Vurdering fra reisende
51
106
23
2
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
51
106
23
2
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 182 anmeldelser
Anmeldt 10. juli 2020

Om sommaren er det triveleg å vandra rundt vatnet – men elles om året òg har det sjarm. Fint grøntanlegg rundt vatnet med innramming av enkel og ærverdig balustradar.

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, Trehar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. mars 2020

Gleder meg til parken rundt vannet er full av japanske kisebærtrær i full blomstring.

Flott sted for fotgjengere. Flere steder man kan hente ut bysykler.

Dato for opplevelse: mars 2020
Takk, helt1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. oktober 2019

Her ved den flotte gangveien rundt vannet får man et flott syn av fjellene rundt byen. Vakkert garntnerarbeid og flittige hender rydder og holder alt i orden. Anbefales!!

Dato for opplevelse: oktober 2019
Takk, travelmann3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. september 2019 via mobile enheter

Det er alltid hyggelig å gå langs Lille Lungegårdsvann. Mye fine blomster og der finnes kunstutstillinger i bygninger som ligger langs vannet

Dato for opplevelse: september 2019
Takk, ivartina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juni 2019 via mobile enheter

Lille Lungegårdsvannet ligger vakkert til i Bergen sentrum omkranset av er vakkert parkanlegg med trær og blomster - her er det mulig å ta en koselig tur rundt vannet, sette seg ned på en benk og bare nyte utsikten innover mot sentrum.

Dato for opplevelse: juni 2019
1  Takk, henningsol
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser