Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig mat”
Anmeldelse av Siam Ratree

Siam Ratree
Vurdert som nr. 19 av 445 Restauranter i Bergen
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 6 - USD 28
Omgivelser: Vågen
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 13. november 2018 via mobile enheter

Meget god thai mat, eit sted eg gjerne vil tilbake til . Hyggelig betjening, og lite ventetid . Vi var der på ein søndag og då var det lett og få bord . Vi prøvde på lørdagskvelden men då var det fullt.

Dato for besøk: november 2018
Takk, akyh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (527)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

6064 av 527 anmeldelser

Anmeldt 18. oktober 2018 via mobile enheter

Her får du god thai mat midt i sentrum av byen. Det er rimelig priser, og maten smakte utmerket. Anbefales.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, mortenf794
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. september 2018

Dod mat, rask service, rimelig pris. Hyggelig lokale og hyggelig betjening. Alt i alt en hyggelig opplevelse.

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, mortenl391
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. september 2018

Fint sted, som tydeligvis er populært, siden det var stinn brakke - som jeg gjerne kommer tilbake til. Nydelig mat, rask servering, ok priser og hyggelig atmosfære. Kanskje ikke noe sted en går for å ha en dyp samtale, men ønsker du deg et godt måltid mat, så har du et godt alternativ her.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, edithk629
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. september 2018 via mobile enheter

Veldig god mat (scampisalaten!) men prisene har økt i takt med at rettene har blitt mindre. De kompenserer med mye ris, men det er ikke risen jeg vil ha - ris klarer jeg enkelt å lage like godt selv. Synes det er dyrt å betale 170 kr for en take away-rett jeg ikke blir mett av med mindre jeg spiser opp all risen (jeg er ingen storspiser!). Prisene på nettsiden er ikke oppdatert.

Dato for besøk: september 2018
Takk, jossi1990
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Siam Ratree, så også på

 

Har du vært i Siam Ratree? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din