Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Best i byen!”
Anmeldelse av Siam Ratree

Siam Ratree
Vurdert som nr. 19 av 445 Restauranter i Bergen
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 6 - USD 28
Omgivelser: Vågen
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 15. desember 2018 via mobile enheter

Meget servicevennelig betjening og maten var helt utsøkt. Store porsjoner, riktig ingredienser og nydelige smaker. Best!

Dato for besøk: desember 2018
Takk, IverOlavErstad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (527)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

5862 av 527 anmeldelser

Anmeldt 20. november 2018 via mobile enheter

Den beste thairestauranten i byen. Meget god mat, hyggelig betjening, lite ventetid og rimelig pris. Kommer gjerne tilbake.

Dato for besøk: november 2018
Takk, glemsk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. november 2018 via mobile enheter

Meget god thai mat, eit sted eg gjerne vil tilbake til . Hyggelig betjening, og lite ventetid . Vi var der på ein søndag og då var det lett og få bord . Vi prøvde på lørdagskvelden men då var det fullt.

Dato for besøk: november 2018
Takk, akyh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. oktober 2018 via mobile enheter

Her får du god thai mat midt i sentrum av byen. Det er rimelig priser, og maten smakte utmerket. Anbefales.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, mortenf794
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. september 2018

Dod mat, rask service, rimelig pris. Hyggelig lokale og hyggelig betjening. Alt i alt en hyggelig opplevelse.

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, mortenl391
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Siam Ratree, så også på

 

Har du vært i Siam Ratree? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din