Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Toppklasse”
Anmeldelse av Siam Ratree

Siam Ratree
Vurdert som nr. 19 av 452 Restauranter i Bergen
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 6 - USD 29
Omgivelser: Vågen
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Veldig bra bra mat. Toppklasse rett og slett. Servicen var også bra, men full restaurant gjør at ting tar litt tid.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 629raymondj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (533)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2731 av 533 anmeldelser

Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Veldig hyggelig å bra thai restaurant i Bergen. Like enkel som en restaurant i Thailand og med herlig autentisk thai mat. Veldig hyggelig betjening som alle er fra «smilets land» Thailand. Ofte fullt så smart å bestille bord for middag.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Trym V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig og autentisk thaimat! Rikholdig meny. Anbefales!
Restauranten ble anbefalt fra en lokal thai som bor i Bergen.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 69kento
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Syns maten var veldig god og smakfull. Jeg bestilte pad thai med kylling. Servicen var hyggelig og atmosfæren var helt grei.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, matgladesara
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

Storkoste meg! Veldig gode smaker, hyggelig og supersøt betjening, og gode priser. Det smaker mer enn det koster, og jeg elsket å få autentisk thaimat.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, benteu2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Siam Ratree, så også på

 

Har du vært i Siam Ratree? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din