Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Anbefales”
Anmeldelse av Siam Ratree

Siam Ratree
Vurdert som nr. 19 av 456 Restauranter i Bergen
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 6 - USD 28
Omgivelser: Vågen
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 8. oktober 2020 via mobile enheter

Nok en gang fikk vi servert nydelig mat. Anbefaler alle som er glad i Asiatisk mat å besøke denne restauranten.

Dato for besøk: oktober 2020
2  Takk, RB844
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (534)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1216 av 534 anmeldelser

Anmeldt 28. september 2020 via mobile enheter

Dette stedet var lite men veldig koselig. Alt interiøret var veldig enkelt men maten var fortreffelig. Har spist mye thaimat flere steder i verden men denne nådde høyt opp på listen. I tillegg var det hyggelig betjening og god stemning i lokalet. Her kommer vi garantert tilbake.

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, 558christiank
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. september 2020 via mobile enheter

Fantastisk Thaimat!!! Beste vi har smakt, masse gode smaker til en veldig fin pris kommer gjerne tilbake neste gang vi er i Bergen.

Dato for besøk: september 2020
Takk, 833cathrinek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. august 2020 via mobile enheter

Koselig restaurant med nydelig thaimat .Beste thailandske mat i Bergen Hordaland. God service original thaimat .anbefaler

Dato for besøk: august 2020
Takk, duangjanh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2020 via mobile enheter

Jeg, min mann og svigermor kom hit for første gang idag. Det var utrolig godt, de snakket ikke så bra norsk, så snakket på engelsk. Bestilte tre forskjellige retter som var kjempe gode, vi kommer garantert igjen.

Dato for besøk: august 2020
Takk, GeetiDadwal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Siam Ratree, så også på

 

Har du vært i Siam Ratree? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din