Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Elendig service!!!”
Anmeldelse av Theatro

Theatro
Vurdert som nr. 229 av 445 Restauranter i Bergen
Prisklasse: USD 9 - USD 23
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 9. desember 2018 via mobile enheter

Nydelig pizza!! Servicen var derimot helt elendig! En kelner som ikke fulgte med og i tillegg var direkte uhøflig ga stedet dårlig reklame. Jeg går aldri tilbake og kommer til å fortelle min historie til alle jeg kjenner

Dato for besøk: desember 2018
2  Takk, Maryblue50
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (199)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1721 av 199 anmeldelser

Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Bestilte biff som smakte fantastisk. Perfekt stekt og godt tilbehør. Hyggelig personell, og harmonisk og varm atmosfære. Vi hadde en alle tiders kveld!

Dato for besøk: november 2018
Takk, 123Chakor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. september 2018

Maten var ikke så voldsomt mye å skryte av, men kan være at vi var uheldig for har hørt flere som skryter av Theatro. Vi bestilte Enchiladas med kylling og må si det var litt rart/skuffende at kyllingen var most, minnet mest om tunfisk på boks. Vi delte guacamole med nachos og scampi som småretter ved siden av. Vi er glad i mat begge to, men ente med å sende ut rester av alt, så dette falt rett og slett ikke helt i smak hos noen av oss. Maten var lekkert servert, servicen god og Theatro er ett flott sted.

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, fotografmonica
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2018

Vi har bestilt til forrett kamskjell. Det smakte ingenting, sannsynligvis frossen kamskjell. Videre hadde vi kylling på focaccia og biffsnadder. Også dette var stor skuffelse, maten helt uten smak. Man ble mett, men ikke noe mer. Dette var trist og kjedelig.

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, ReginaSilvana
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juni 2018 via mobile enheter

Bestillte Rådyr etter anbefaling fra servitør.
Middagen ble servert med en helt ypperlig rognebærsaus, søtpotetpat`e og rosenkål.
Middagen var helt ypperlig, det eneste jeg har og utsette på er at kjøttet var litt vel stekt etter min smak, men det er min egen feil for at jeg ikke spesifiserte.
Servitøren Jonas, en portugesisk fyr var helt ypperlig. Han var veldig hyggelig og hadde peiling på hva han sbakket om npr jeg spurte om råd for både mat og øl. Theatro kan være glad for og ha en så service vennlig servitør.
Til dessert hadde jeg ost og karamellkake. Jeg ble advart om at den var veldig søt, og ble ikke skuffet. Søt var den, men den smakte veldig godt.

Takk for maten

Dato for besøk: juni 2018
Takk, Thomas P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Theatro, så også på

 

Har du vært i Theatro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din