Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Helt grei lunch”
Anmeldelse av Theatro

Theatro
Vurdert som nr. 230 av 445 Restauranter i Bergen
Prisklasse: USD 8 - USD 23
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 23. januar 2019 via mobile enheter

Spiste club der alene mellom jobbemøter. Maten var bra, men service er ikke på plass. Spurte ikke om drikke, snakket kun engelsk og var mest opptatt av å snakke med kollegaer til tross for nesten tomt sted.

Dato for besøk: januar 2019
2  Takk, paaegela
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (199)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1519 av 199 anmeldelser

Anmeldt 13. januar 2019

Hadde en kjempe trivelig kveld, ble godt fulgt opp av servitørene. God mat, god vin, og gode drinker! Kan absolutt anbefales :)

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Silje80
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. desember 2018 via mobile enheter

Nydelig pizza!! Servicen var derimot helt elendig! En kelner som ikke fulgte med og i tillegg var direkte uhøflig ga stedet dårlig reklame. Jeg går aldri tilbake og kommer til å fortelle min historie til alle jeg kjenner

Dato for besøk: desember 2018
2  Takk, Maryblue50
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Bestilte biff som smakte fantastisk. Perfekt stekt og godt tilbehør. Hyggelig personell, og harmonisk og varm atmosfære. Vi hadde en alle tiders kveld!

Dato for besøk: november 2018
Takk, 123Chakor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. september 2018

Maten var ikke så voldsomt mye å skryte av, men kan være at vi var uheldig for har hørt flere som skryter av Theatro. Vi bestilte Enchiladas med kylling og må si det var litt rart/skuffende at kyllingen var most, minnet mest om tunfisk på boks. Vi delte guacamole med nachos og scampi som småretter ved siden av. Vi er glad i mat begge to, men ente med å sende ut rester av alt, så dette falt rett og slett ikke helt i smak hos noen av oss. Maten var lekkert servert, servicen god og Theatro er ett flott sted.

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, fotografmonica
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Theatro, så også på

 

Har du vært i Theatro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din