Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Rask og kjempe god padthai fra hyggelig betjening. ”
Anmeldelse av Asian Street Food

Asian Street Food
Vurdert som nr. 127 av 452 Restauranter i Bergen
Prisklasse: USD 6 - USD 17
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Asian Street Food åpnet dørene i august, 2015, og har som mål å by våre kunder på autentisk asiatisk gatemat inspirert av det Thailandske kjøkken. I våre trivelige lokaler i Christian Michelsens gate kan du få kjøpt deilig, varm gatemat eller matvarer fra Thailand, slik at du også kan lage spennende asiatiske retter selv.
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Kjempe godt, god posjon til billig penge! Ser frem til å prøve andre ting på menyen!
Hyggelig betjening :)

Dato for besøk: august 2020
Takk, RagnhildAnnaA
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (52)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 52 anmeldelser

Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Knallgod pad thai og vårruller! Supergod mat og smilende betjening. I tillegg meget gunstig pris. Value for money. Anbefales!

Dato for besøk: august 2020
Takk, kjerstilie78
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. mai 2020 via mobile enheter

Skuffer aldri. Gode smaker og generøse porsjoner til priser som ikke skremmer. For eksempel liten flaske brus kun 25 kr.

Dato for besøk: mai 2020
1  Takk, helt1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. februar 2020

De har forsåvidt god mat, men problemet er at de alltid er tomt. Kanskje fordi maten er god, men da er de isåfall ikke flink å beregne. Og når kundeservicen i tillegg er dårlig, så går man derfra med en dårlig smak i munnen uavhengig om man har spist eller ikke.

Dato for besøk: januar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, 763lenef
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. desember 2019 via mobile enheter

Bestilte fried chicken (3 for 50kr) og kyllingen var fersk og god, beste fried chicken jeg har smakt i hele Bergen.

Har bestilt flere thai retter her i fra og syns det er billig og bra.

Personalet er alltid hyggelig.

Eneste jeg savner er mer sitteplasser, og mer typiske thai-street food (som i fried chicken wings/ clubs, fried scampi, calamari ++)

Dato for besøk: desember 2019
Takk, Tinaaleksa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Asian Street Food, så også på

 

Har du vært i Asian Street Food? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din