“Anbefales!”

Vurdert som nr. 54 av 610 Restauranter i Bergen
Kjøkken: Japansk
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Veldig god sushi! Det er den beste jeg har smakt. I tillegg var servitøren glad og effektiv! Restauranten anbefales på det sterkeste

2  Takk, Othilie M

Anmeldt 4. juni 2020

4 gangen vi besøker dere nå, alltid like fornøyd med maten, men ting tar fryktelig lang tid... I går fikk jeg beskjed etter 34 minutter at den ene retten jeg hadde bestilt var utsolgt, så kom resten av maten 11 minutter senere - altså ventet vi i 45 minutter på maten. Det er ikke akseptabelt. Ettersom min mat var utsolgt, fikk jeg min ytterligere 15 minutter etter dette også... Ligner ingenting :-( Vi er virkelig glad i maten her, og kommer til å gi Red Sun en sjangs til - men det er også siste...

Takk, Ina B
Anmeldt 3. juni 2020 via mobile enheter

Etter flere besøk på denne restauranten er det trygt å si det er to ting som går igjen. Det ene er god mat, som er hovedgrunnen til vi kommer tilbake gang på gang. Det andre er dessverre ikke like positivt; ventetiden er altfor lang - hver gang. Ved siste besøk tok ca 20 minutter før vi fikk bestilt, og restauranten hadde mange ledige bord så det var ikke travelt. Fra vi bestilte til maten stod på bordet tok det 46 minutter! Forrige uke tok det ca 40 minutter. Dette er ikke godt nok! Maten er god, men dere må gjøre noe med tempoet eller så orker vi ikke komme tilbake - selv om maten er god.

Takk, mr_travel_84
Anmeldt 2. juni 2020 via mobile enheter

Fint lokale med god mat, men får et stort trekk for betjeningen.

Var en eldre kvinnelig vert som tok oss imot, både denne gangen og første gangen jeg var der opplevde jeg henne som sur, smilte aldri og virket ikke som hun ønsket å Være der. Dette gjør at jeg ikke kommer tilbake igjen der.

Veldig synd for de andre som jobbet der var veldig hyggelig men når du sitter med en følelse at du bare var en byrde av hun som serverte oss så er det ikke ønskelig å bruke tid-eller penger på å komme tilbake.

1  Takk, hch112233
Anmeldt 7. april 2020 via mobile enheter

Veldig god mat for hele familien, hype mat skal du vite. Fantastisk service.
Spennende og smakfulle retter.
Anbefales!

Dato for besøk: april 2020
1  Takk, 971s_renh

Reisende som så på Red Sun Bergen, så også på

Har du vært i Red Sun Bergen? Del dine erfaringer!