“Styr unna!”

Kjøkken: Japansk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 14. august 2022 via mobile enheter

Ekstremt dårlig service. Vi ventet over en time på maten, og da den kom fikk vi levert vår mat blandet med andre gjester sine bestillinger. Da vi til slutt hadde fått den maten vi hadde bestilt, såg vi at vi ikke hadde fått bestikk/spisepinner, skåler til soyasaus eller soyasaus. Vi måtte lete etter servitøren for å få tak i det. Hun virker sur og sukket da hun gav oss bestikket, vi fikk ikke noe «beklager». Forventer at bordet er dekket klart, da vi hadde forhåndsbestilt bordet.
Vi ønsket også å bestille mer drikke. Det var tydeligvis ikke så populært, da hun himlet med øynene da vi spurte om det.
Jeg bestilte Deluxe Meny med sushi, og fikk den kjipeste kombinasjonen av sushi. Virkelig skuffet!
Dette blir siste gangen vi kjøper sushi her i fra, da servicen og smaksopplevelsen har vært helt lik det siste året.

Dato for besøk: august 2022
1  Takk, AmalieStensethB

Anmeldt 30. mars 2022 via mobile enheter

Helt topp restaurant , god Sushi fantastisk laget til😊 Take away , også å anbefale 🍣🍱 Flott betjening 😍 kommer snart igjen 🌺

Dato for besøk: mars 2022
1  Takk, torillh2022
Anmeldt 13. februar 2022 via mobile enheter

Vi var en jentegjeng på middag. Godt fornøyd med maten. Vi spiste dumplings, sushi og crispy duck. Vinen var også god.

Men dessverre kom maten seint og servicen var ikke så bra. De glemte å slå inn den ene retten og vi måtte etterspørre den. Servitøren kom heller ikke for å ta bestilling på mer drikke eller dessert. Dette måtte vi gå å hente servitøren for å få. Men maten var altså veldig god og stemningen var fin! Alt i alt var vi fornøyd, men de har litt forbedringspotensial på servicen.

Dato for besøk: februar 2022
1  Takk, jennyjgg
Anmeldt 9. oktober 2021 via mobile enheter

Virkelig dårlig service. Kommer ikkje til å gå hit igjen. Servitøren virket uinteressert, mutt, lite smilende og irritert dersom vi spurte om noe.

Det tok lang tid å få maten. Alle fikk mat på forskjellig tidapunkt. Noen kunne spise opp før andre hadde fått sin mat.

Hovedretten kom før forretten, noe som gjorde at hovedretten ble kald. Måtte be om å få maten varmet opp igjen. Servitøren sa at jeg bare skulle ha 4 biter dumplings til forrett, og at det var raskt å spise(!!). Dumplingsene vart servert muligens 10 min etter hovedretten.

Servitøren kom aldri bort til bordet på eget initiativ. Måtte snu oss flere ganger for å få kontakt. Spurte ikke om maten var god, eller om vi ønsket å bestille noe mer.

Dato for besøk: oktober 2021
1  Takk, 779amalieh
Anmeldt 2. mai 2021

Feiret 2 bursdager på Red Sun 6 personer. Gikk over en time før vi fikk maten. Når maten først kom var den veldig god . Noen hadde også lyst å bestille dessert, prøvde å få kontakt med servitør men ingen kom. Etter å ha ventet i 50 minutter var det ingen som lenger ønsket dessert og vi ba om regningen. Kjedelig når en koselig middag blir til irritasjon .

Dato for besøk: mai 2021
1  Takk, kariannf2017

Reisende som så på Red Sun Bergen, så også på

Har du vært i Red Sun Bergen? Del dine erfaringer!