“Anbefales!”

Mr Chan Restaurant Og Selskapslokaler
Vurdert som nr. 159 av 609 Restauranter i Bergen
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Kinesisk restaurant drevet av to brødre fra Hong Kong. Vi tilbyr mat i kantonesisk stil med røtter fra hjembyen. Velkommen innom!
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Vi dro på kjærestetur til Bergen og spiste her første kvelden. Maten var fantastisk god, lokalene intime og gir den klassiske kinarestaurant følelsen - og helt ypperlig service av en utrolig hyggelig driver.
Terningkast 6 fra oss 👌

Takk, FrequentFlier523423

Anmeldt 20. februar 2020

En intim og koselig restaurant. Maten er ypperlig og gode porsjoner. Servicen er super. Går hit jevnlig og har vært på china palace også. Men maten er mye bedre hos Mr. Chan. Anbefales

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, lindaoK4996VY
Anmeldt 18. februar 2020 via mobile enheter

Det er kun et ord på Mr Chan restaurant.

Fantastisk
Maten var helt fantastisk.
Service var helt fantastisk
Servitøren var helt fantastisk
Atmosfæren var helt fantastisk.

Spiste en helt fantastisk 3 retters.
Som hadde en fantastisk balanse mellom sterkt og søtt.
Fikk servitøren til å lage en dessert som de ikke har på menyen .
Nemlig en Flensburger.
Den er veldig enkel å lage , men å tilfredsstille sine gjester på en slik måte er ingen selvfølge.

Har vært på veldig mange kinarestauranter, men denne var en fantastisk og uforglemmelig opplevelse.

Vi kommer selvfølgelig tilbake nesten gang vi besøker Bergen .

Dato for besøk: februar 2020
Takk, Flyer16544060585
Anmeldt 16. september 2019

Hyggelig og rolig stemning, god og rask service og god mat. Hit går vi gjerne for en middag eller en anledning med familie og/eller venner.. Kjapp og rimelig take-away også.

Dato for besøk: september 2019
Takk, Guttorm A
Anmeldt 8. juli 2019

Kom aldri så langt som til maten da kelneren var så uhøflig og frekk at vi gikk derfra. Til sammenligning ble jeg møtt med smil og service hos China Palace på Torgallmenningen. Gå heller et annet sted enn på Mr Chan.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Klarsenk

Reisende som så på Mr Chan Restaurant Og Selskapslokaler, så også på

Har du vært i Mr Chan Restaurant Og Selskapslokaler? Del dine erfaringer!