Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig, dyrt og trist”
Anmeldelse av Nama Japanese Fusion

Nama Japanese Fusion
Vurdert som nr. 44 av 469 Restauranter i Bergen
Prisklasse: USD 9 - USD 31
Kjøkken: Sushi, Grill, Japansk, Fusion
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Middag, Levering, Reservasjoner, Gatekjøkken
Omgivelser: Vågen
Beskrivelse: NAMA ER STOLTE AV Å VÆRE BERGENS FØRSTE SUSHIRESTAURANT, OG VI HAR MED SUKSESS SERVERT SPENNENDE SMAKSOPPLEVELSER SIDEN 2001. KVALITET HAR ALLTID VÆRT VÅR LEDESTJERNE, OG VÅRT FOKUS HAR VÆRT EN SAMMENSATT HELHET AV RÅVARER, KOMPOSISJON, TILBEHØR OG GOD SERVICE. I TILLEGG TIL SUSHI, SERVERER VI KJØTT OG FISK GRILLET PÅ ROBATAGRILL, SAMT SPENNENDE DRIKKEVARER FRA EN VELASSORTERT MENY. PÅ DENNE MÅTEN HAR VI LAGET ET TIDSRIKTIG KONSEPT INNEN JAPANSK FUSION, OG VI ØNSKER Å VÆRE DE BESTE I BERGEN PÅ DETTE.
Anmeldt 18. august 2021 via mobile enheter

Skitten tallerken. Smakløs sushi.
Vi var i en nærmest tom resturant. Men synes ikke det holder mål. Alt for dyrt for ett sted hvor ikke alt er på stell. Fikk ny skål, tallerken etter å ha påpeiket at det er (dirty)
Ok sushi, men ikke verd å besøk igjen. Andre steder i byen med ferske råvarer til billigere pris. Går heller dit.

Dato for besøk: august 2021
Takk, lene l
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (585)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

812 av 585 anmeldelser

Anmeldt 7. august 2021 via mobile enheter

Maten var god, men til denne prisen forventet jeg mer. Smakene og alt var der, men mengden mat, opplevelsen og sercive sammenliget med andre restauranter i samme prisklasse gjør alt totaltsett skuffende.

Selvom de var hyggelige, følte vi oss til tider glemt da vi flere ganger måtte be om vann, mens bord rundt fikk stadig påfyll. I tillegg tok det lang tid å få bestille og få maten mens andre fikk det raskere. Det virket rett og slett som om de ikke hadde helt kontroll.

Når en restaurant legger seg i en prisklasse som denne bør servicen, maten, og opplevelsen være i tråd. Dessverre levde ikke servicen opp til maten og opplevelsen ble derfor en skuffelse.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Kristofferxix94
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. juli 2021

blir stående i kø i 30minutter før vi får bord som er forhåndsbestilt, når vi først setter oss og får menyene tar det 20minutter før de kommer å spør om vi er klar til å bestille, bestiller det vi skal ha og venter på drikke, drikke kommer etter 20min, etter dette kommer de flere ganger å sier de ikke har forskjellig, dette skulle de visst når vi bestilte, de kom totalt 3 ganger og sa de var fri for ett eller annet, maten kom etter 40min og var god

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, mariusn879
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. juli 2021

Fantastisk mat og den aller beste sushien vi har smakt. Spesielt stedets spesialiteter var helt nydelige. Anbefaler spesielt nigiri med tunfisk.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, BeritR4
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juli 2021 via mobile enheter

Godt førsteinntrykk da vi kom inn i restauranten, veldig stilig lokale. Men det gikk dessverre nedover derfra.

Vi ventet 1,5 time på maten, enda servitøren kom innom og spurte om alt var OK, og vi sa at vi fortsatt ventet. Det var 5-6 servitører på et lite areal, og alle ekspederte alle - og spurte om de samme tingene flere ganger (til de fleste unntatt oss), så det var tydelig at de virkelig manglet kommunikasjon og kontroll. Det var flere rundt oss som fikk feil mat.

Maten vi bestilte ble vi greit mette av, til den nette sum av 1400kr (2 øl og 1 vinglass inkludert her). Sushien var heller ingenting annet enn grei/god, vi hadde forventet mye bedre til denne prisen (og ikke minst ventetiden).

Det finnes nok bedre sushi i byen enn denne - men lokalet var flott. For vår del er smak viktigere enn at ting skal være fancy.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, IMT92
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Nama Japanese Fusion, så også på

 

Har du vært i Nama Japanese Fusion? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.