Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Mennesket / Uteliggeren

Jeg hadde før mitt besøk i Bergen funnet ut at denne statuen ville jeg se og ta bilde. av. Det... les mer

Anmeldt 16. januar 2021
Baross
,
Spikkestad, Norge
Passerer monumentet minst to ganger i uken på vei mellom møter. Trodde første gang at det var en person som hadde sovnet

Figuren sitter utenfor en butikk som ligger mellom Fisketorget og Torgalmenningen i sentrum. Sitter... les mer

Anmeldt 5. mars 2018
engelsenarne
,
Torrevieja, Spania
Les alle 60 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Bergen
fra USD 219,59
Mer informasjon
fra USD 752,25
Mer informasjon
fra USD 155,03
Mer informasjon
fra USD 26,62
Mer informasjon
Anmeldelser (60)
Filtrer anmeldelser
60 resultater
Vurdering fra reisende
22
24
10
3
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
22
24
10
3
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 60 anmeldelser
Anmeldt 25. mai 2020

På flyplassen står det skrevet Bergen? på fjellveggen vis a vis avgang og ankomst.

Denne kunsten får en også til å undre.

Står (eller rettere sagt: sitter) like bak busstoppet.

Dato for opplevelse: mai 2020
1  Takk, helt1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. mars 2018

Figuren sitter utenfor en butikk som ligger mellom Fisketorget og Torgalmenningen i sentrum. Sitter lent opp mot trappen til butikken på venstre side når man går fra Fisketorget. Mange tar bilde av figuren også selfi.

Dato for opplevelse: mars 2018
Takk, engelsenarne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juni 2017

Her er ei statue av ein person som sit inntil ein vegg og ser inn i ditto vegg. Statua er laga i metall, men eg har fleire gonger sett den i sidesynet og tatt feil av den og ein ordentlig person. Den har ein tristesse og litt oppgitthet i seg, som kjem til sin stille rett i eit noko travelt bybilde. Eller den kanskje berre er ein stille protest mot dei håplause bussforbindelsene og -prisane som er i byen, representert med fleire busskur i nærleiken. Fritt fram for tolkinng og drøfting på eigenhand, slik kunst ofte er.

Dato for opplevelse: juni 2017
Takk, Inge V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. januar 2017

Her blir man overrasket! Denne skulpturen kommer brått på og den gjør at du kommuniserer med sidemannen. Man skvetter til og undres når man ser den sittende mannen på gategolvet! Gir mange assossiasjoner til hvordan vi har det med hverandre i hverdagen. Strategisk plassert og mange turister stopper opp ved denne skulpturen!

Dato for opplevelse: januar 2017
1  Takk, travelmann3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. januar 2017

Denne ssåkalte skulpturen er fullstendig malplassert, samtidig som utførelsen er fullstendig platt og amatørmessig utført. Hvem i all verden har bekostet dette søppelet, eller boss som det vel heter på bergensk?

Dato for opplevelse: januar 2017
Takk, Steinar S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser