Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Helt supert”
Anmeldelse av Naboen Pub & Restaurant

Naboen Pub & Restaurant
Vurdert som nr. 31 av 445 Restauranter i Bergen
Prisklasse: USD 11 - USD 57
Kjøkken: Fransk, Svensk, Bar, Gastropub
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken, Spesielle anledninger, Romantisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 27. november 2018

Denne restauranten er et forbilde for hvordan restauranter skal være. Har vært der flere ganger for noen år siden, og var akkurat like fornøyd med besøket nå. Her blir man møtt med et stort smil av betjeningen, og smilet, servicen og hyggelig prat er der gjennom hele besøket. Maten er ypperlig, pent dandert og utrolig godt. De får til og med vanlig vaniljeis til å smake himmelsk :-) Kan absolutt anbefale denne restauranten.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Vivpriw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (577)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1923 av 577 anmeldelser

Anmeldt 21. oktober 2018 via mobile enheter

Et lite men hyggelig sted. Kom alene og tok en burger og et par øl i puben der. Bartenderen holdt meg med godt selskap. Kommer igjen

Dato for besøk: oktober 2018
2  Takk, Tony H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. oktober 2018 via mobile enheter

Koselig lokale, ikke for stivt og offisielt. Hyggelig betjening, serviceinnstilt! Da vi kom var det bare et par bord opptatt og det passet oss utmerket da vi ønsket en rolig middag en søndags kveld. Valgte plankesteik, god smak på alt sammen og korrekt stekt biff. Godt utvalg av vin og annen drikke!

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, rabojo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. september 2018 via mobile enheter

Her kommer jeg igjen! Hyggelig og oppmerksom betjening. Avstand mellom bordene, og god mat. Kjøttet var mørt, sausen smaksrik. Dessertene med twist på smaken. Litt anderledes alt, men spennende. Viner. Valuta for pengene

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, janhelgek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. august 2018 via mobile enheter

Hatt en hyggelig kveld med venner på Naboen, bestille en middags porsjon med blåskjell til samme pris som mine venner. De fikk store gode porsjoner mens jeg fikk en liten skvett suppe med 13 blåskjell i (jeg har telt dem).
Jeg nevnte dette for servitøren, og han var frekk og avvisende... Ikke bestill blåskjell om dere vil ha middag, men de andre rettene var bra..

Dato for besøk: august 2018
2  Takk, 219hannaa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Naboen Pub & Restaurant, så også på

 

Har du vært i Naboen Pub & Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din