“Utsøkt mat til en gledelig pris!”
Anmeldelse av Naboen Pub & Restaurant - STENGT

Naboen Pub & Restaurant
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Fransk, Svensk, Bar, Gastropub
God for: Lokalt kjøkken, Romantisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 13. juli 2023 via mobile enheter

God mat, og et hyggelig og kompetent personal. Prisene var også veldig fine, ikke for dyrt. Kunne ikke fått et bedre måltid!

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Stian Martin Å

Anmeldt 22. juni 2023 via mobile enheter

Vi fikk brød med smør mens vi ventet på hovedrett.
Dette var noe tørt og dafft.

Vi bestillte ikke forrett men bestillte til hovedrett:

Lysing: terninkast 5, denne var veldig god, kunne vert litt mere saus.

Dette er mer en pub men de prøver å få til mere, og er på god glid.

Vi hadde ikke forrett men gikk rett på hovedrett.

Uer: denne får twrningkast 4 lite smak.

Plankesteik:
Terninkast 5. veldig god og store prosjoner

Nordlands Kebab
Terningkast 3 lite smak og for mye rosemarin

Dessert:

Sitronsorbet
Veldig små prosjoner, terningkast 3+ på smak.
Sjokolade terterin
Veldig god, rikelig prosjon , terningkast 5

Ostetallerken:
Gode smaker terning 4+

Forbedringspotensionale er å si noe om rettene som serveres.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, 324clements
Anmeldt 12. februar 2023 via mobile enheter

Fortsatt like god mat, drikke og atmosfære som det alltid har vært. Naboen skuffe aldri, og med gode venner så blir opplevelsen berre enda meir forsterka. Menyer på både norsk og engelsk, og ansatte som raskt bytte mellom språkene om nødvendig.

Dato for besøk: februar 2023
Takk, 886elmad
Anmeldt 26. august 2022 via mobile enheter

Fikk bord til klokka halv fem, vi syns det var litt tidlig men det var det som var ledig. Litt suspekt lokale. Fikk utlevert to små skiver med en skål pisket smør - viste seg å være fersk og deilig brød så vi gledet oss til middag. Vi bestilte plankestek (ytrefilet av okse) og ishavsrøye. Det første var helt ok og det andre helt forferdelig. Tynn og tørr fisk dynket i eddik (vinagrette) Så ille faktisk at vi rømte over gaten for å spise dessert der

Dato for besøk: august 2022
Takk, annebergeb
Anmeldt 5. juli 2022

Valgte denne restauranten i Bergen for å spise middag. Få retter, men valgte å spise pannestekt lange med kokte poteter. Hadde først en riesling hvitvin, men byttet til Chardonnay hvor begge deler fungerte greit. Nydelig fisk som er noe av det bedre jeg har spist på restaurant. Kan anbefales på det varmeste. Var veldig fornøyd!

Dato for besøk: juli 2022
Takk, osmasen