Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Kjekt

Det blir ein annan oppleving å sjå film i eit mørkt lokale i lag med andre. Bergen kino har greie... les mer

Anmeldt 5. mars 2021
Trehar
,
Bergen, Norge
Den oppgraderte kinosalen KP! lever opp til forventningene

Lyden og bildekvaliteten er helt super i den oppgraderte KP!-salen! Stolene er gode og en kan velge... les mer

Anmeldt 27. september 2017
621agneteb
,
Bergen, Norge
Les alle 29 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (29)
Filtrer anmeldelser
29 resultater
Vurdering fra reisende
10
12
6
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
10
12
6
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 29 anmeldelser
Anmeldt 5. mars 2021

Det blir ein annan oppleving å sjå film i eit mørkt lokale i lag med andre. Bergen kino har greie fasilitetar. Lyden kan til tider vera litt for høg. Denne dagen var det litt kaldt i lokalet. Triveleg film gjorde opplevinga fin.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, Trehar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2018 via mobile enheter

En skuffende kinoopplevelse da vi endelig skulle på kino . At ikke Bergen har et flott kinosenter var overraskende , her har man klemt inn mange kinosaler inn i gamle trange bygningen. Kvinnetoalettene små og lange køer oppstår . Lobbyen liten og trang .
Selve kinosalen grei nok og God lyd .

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, Trondoc
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. mars 2018

Alltid de siste filmene, i flotte nye kinosaler. Spes KP1 er verdt et besøk, med stjernehimmel og komfortable seter.

Dato for opplevelse: september 2017
Takk, Journey392438
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. mars 2018 via mobile enheter

Bra kino med flere saler samlet under samme tak. Vil spesielt fremheve komfortsalen, KP9, med deilige brede stoler som kan legges bakover. Gratis kaffe, te og en sjokoladebit eller to. Mitt førstevalg når det gjelder kino opplevelser.

Dato for opplevelse: februar 2018
Takk, Laila T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. september 2017

Lyden og bildekvaliteten er helt super i den oppgraderte KP!-salen! Stolene er gode og en kan velge mellom par-stoler og vanlige stoler. Utvalget i kiosekn er bra men prisene er dyre.

Dato for opplevelse: september 2017
Takk, 621agneteb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser