Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pepperkakebyen - STENGT
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Enestående og stor

Var nysgjerrig å se på pepperkakebyen. Selvfølgelig det var mye folk der og tett og bråkete. Men... les mer

Anmeldt 11. januar 2020
Lena_Oslo
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Må sees

Dette er en fantastisk utstilling som har en meget lang tradisjon i Bergen. Det er et must å besøke... les mer

Anmeldt 24. september 2019
ivartina
,
Funchal, Portugal
via mobile enheter
Les alle 80 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (80)
Filtrer anmeldelser
80 resultater
Vurdering fra reisende
37
27
10
2
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
37
27
10
2
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 80 anmeldelser
Anmeldt 30. september 2018

Fantastisk flott utstilling av pepperkake hus. Flott stemning og utrolig mange flotte foto objekt. Barna likte best sklien

Dato for opplevelse: desember 2017
1  Takk, Thumper1974
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. august 2018

Dette er virkelig noe å se. Her går barna i Bergen og næringslivet sammen til jul og lager verdens største pepperkake by.

Dato for opplevelse: desember 2017
Takk, ivartina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. april 2018

Ufatteleg mange flotte bygg! Dei er sette saman på ein måte som minnar om mykje av Bergen by. Her er jernbane som køyrer rundt i byen. Det er lys i husa og "liv" i gatene. Ei flott oppleving å sjå dette!

Dato for opplevelse: november 2017
Takk, tveiten2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. desember 2017

Jeg hadde med familien med barnebarn.Dette var meget bra.Men jeg synes det er litt for dyrt og komme inn når det er barnefamiler men 3 barn+besteforeldre

Dato for opplevelse: desember 2017
Takk, jan5912
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. november 2017

Verdens største pepperkakeby. Fantastisk å oppleve, så er du i Bergen må du ta turen. Pleier å åpne rundt 18/20 nov og står vel i hvert fall ut året. Gratis inngang for barn under 12 år. Salg av pepperkaker og kaffe inne + en skøytebane og stor sklie innendørs.

Dato for opplevelse: desember 2016
Takk, fotografmonica
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser