Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kald og mangelfull”
Anmeldelse av Cafè Aura

Cafè Aura
Vurdert som nr. 131 av 452 Restauranter i Bergen
Prisklasse: USD 7 - USD 15
Kjøkken: Kafé
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Uteservering
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

En utrolig skuffende mat opplevelse, vi pleide elske gå å spise her men siste besøkende 2 siste år har bare vært værre og værre. Idag presterte de og servere kald vegetar lasagne med salat som bare inneholdt litt løk og hamburgerdressing(?) ved siden. Fetasalaten som koster like mye som lasagnen(~160kr) var også bare litt salat, løk bittesmå paprika biter,litt agurk og denne butikk dressingen, at de tok betalt for den er drøyt.

Café Aura pleide å servere god mat med varierte ingredienser, f.eks feta salat pleide inneholde bønner, gulrot, spirer, mer av agurk, paprika, løk og ikke minst hjemmelaget dressing og stor nok til å mette. Idag bør man styre langt unna alt annet enn drikke.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, X7546DWbenjamin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (120)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 120 anmeldelser

Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Ikke helt på topp! Her var det tomt for veldig mye, av både mat og drikke. Ville vært lurt å fjerne alt fra menyen som ikke kunne bestilles, ville gjort dagen bedre for de ansatte!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, norveigs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. februar 2020

Jeg pleide å elske å gå på Aura, maten har alltid vært herlig, især for vegetarianere. Lokalet har alltid trengt en oppgradering både hygienisk og estetisk, men maten var alltid god.

Nå vet jeg ikke hva som har skjedd. Har hele staben blitt skiftet ut? Ingen av de kjente ansiktene er å se lenger. Kokken må også være ny, fordi rettene som alltid var like tidligere har blitt til nedgraderte versjoner av seg selv.

Eksempel 1: Skive med kyllingsalat. Porsjonen har blitt kjempeliten! Brødet er ikke ferskt, og kyllingoppskriften er IKKE den samme som før. Hvor er karrismaken??

Eksempel 2: jeg bestilte en salat og så for meg de rikholdige ferske salatene jeg har pleid å få her. Jeg endte opp med å betale 129kr for en stor tallerken vassen iceberg-salat med et par kyllingbiter på. Brødet var godt, dressingen var god, men retten totalt verdt ca 50kr. Jeg blir så trist! Hva har skjedd med byens beste vegetarsted!

Lokalet: det ser ut som at lokalet har fått et malingstrøk og ryddet opp i taket som tidligere var fullt av hengende gevanter, dette er positivt.

Men møblene: ingen sofaer! Kun harde stoler uten polstring.
Belysningen: iskalde lyspærer som virkelig forsterker følelsen av å være i en kebabsjappe. I en kafé trenger man VARME mer dempede lys, telys, solide bord og stoler, puter, litt mer.. pynt og stil! Det er utrolig ukoselig nå altså, det er klamt, kaldt og det er ekko i lokalet fordi det er så .. TOMT!

Et pluss: fin jazz på høyttalerne, og fine hyller med produkter til salgs.
Disken er også ny og fin, men kakene er ikke like gode som før..

Dette var en lang negativ slakt av et av mine tidligere favorittsteder i Bergen. Med små endringer kan 2 stjerner bli til 5.

Kontakt noen som kan hjelpe med interiør og bli inspirert av interiøret og lokalene til andre koselige kafeer i Bergen (Godt Brød, Dromedar, Baker Brun, Colonialen, Det lille kaffekompaniet, Starbucks, Espresso House..).

Jeg heier enda på dere, Aura <3

Dato for besøk: februar 2020
5  Takk, Amalie Tvedegaa... H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. desember 2019 via mobile enheter

Skuffende mat - og dyrt. Stedet har definitivt tapt seg. Chili von carnen smakte lite og ble servert uten noen form for tilbehør, kyllingpaien var knøttliten og kjedelig, likeledes salaten. Og brød som er tørt?!? Velg noe annet i stedet.

Dato for besøk: desember 2019
1  Takk, gryo2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. oktober 2019 via mobile enheter

Spinatsuppe tykk som grøt, med lite stekt rundstykker ! Forventer skikkelig brød på en kafé som vil være sunn

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, fagnast
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Cafè Aura, så også på

 

Har du vært i Cafè Aura? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din