Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Verste cafeopplevelsen noensinne ”
Anmeldelse av Cafè Aura

Cafè Aura
Vurdert som nr. 132 av 453 Restauranter i Bergen
Prisklasse: USD 7 - USD 15
Kjøkken: Kafé
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken, Romantisk
Middagsalternativer: Uteservering
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 27. september 2020 via mobile enheter

Bestillingen vår (og tilsynelatende også de andres rundt oss) ble glemt og det tok tre kvarter-en time å få de enkle rettene vi hadde bestilt. Dessverre var maten ikke verdt å vente på. Toro sin ferdiglasagne hadde vært en enorm oppgradering fra det jeg ble servert. Her er det helt tydelig mangelfulle rutiner (både på mat, bestillingssystem, opplæring). Servitørene som jobba der gjorde nok så godt de kunne etter forholdene. I tillegg litt slitent og utrivelig lokale. Styr unna!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Carli24
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (120)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 120 anmeldelser

Anmeldt 2. august 2020

Gledet oss til å spise lunsj her, da vi har hørt at dette er et veldig godt sted å spise vegetarmat (ihvertfall var det bra før!). En kan trygt si at det ikke er bra lengre! Kald trist lasagne, trist salat og hamburger dressing på siden. Sendte den tilbake, og fikk den glovarm tilbake, med litt mindre salat (sikkert blitt skrapt av når lasagnen ble tatt av), og uten dressing denne gangen.

Servitøren himler med øynene når man gir beskjed om maten, og virker bare lei. Når jeg går inn og gir beskjed om dressingen, går den andre servitøren inn til kjøkkenet og sier til kokken "seriøst, hva skjer her?". Så jeg vet ikke om problemet ligger ved en evt ny kokk på kjøkkenet som ikke har et fnugg av lidenskap for mat?

Anbefales ikke slik som det er nå.

Dato for besøk: august 2020
3  Takk, Isabelleharis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

En utrolig skuffende mat opplevelse, vi pleide elske gå å spise her men siste besøkende 2 siste år har bare vært værre og værre. Idag presterte de og servere kald vegetar lasagne med salat som bare inneholdt litt løk og hamburgerdressing(?) ved siden. Fetasalaten som koster like mye som lasagnen(~160kr) var også bare litt salat, løk bittesmå paprika biter,litt agurk og denne butikk dressingen, at de tok betalt for den er drøyt.

Café Aura pleide å servere god mat med varierte ingredienser, f.eks feta salat pleide inneholde bønner, gulrot, spirer, mer av agurk, paprika, løk og ikke minst hjemmelaget dressing og stor nok til å mette. Idag bør man styre langt unna alt annet enn drikke.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, X7546DWbenjamin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Ikke helt på topp! Her var det tomt for veldig mye, av både mat og drikke. Ville vært lurt å fjerne alt fra menyen som ikke kunne bestilles, ville gjort dagen bedre for de ansatte!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, norveigs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. februar 2020

Jeg pleide å elske å gå på Aura, maten har alltid vært herlig, især for vegetarianere. Lokalet har alltid trengt en oppgradering både hygienisk og estetisk, men maten var alltid god.

Nå vet jeg ikke hva som har skjedd. Har hele staben blitt skiftet ut? Ingen av de kjente ansiktene er å se lenger. Kokken må også være ny, fordi rettene som alltid var like tidligere har blitt til nedgraderte versjoner av seg selv.

Eksempel 1: Skive med kyllingsalat. Porsjonen har blitt kjempeliten! Brødet er ikke ferskt, og kyllingoppskriften er IKKE den samme som før. Hvor er karrismaken??

Eksempel 2: jeg bestilte en salat og så for meg de rikholdige ferske salatene jeg har pleid å få her. Jeg endte opp med å betale 129kr for en stor tallerken vassen iceberg-salat med et par kyllingbiter på. Brødet var godt, dressingen var god, men retten totalt verdt ca 50kr. Jeg blir så trist! Hva har skjedd med byens beste vegetarsted!

Lokalet: det ser ut som at lokalet har fått et malingstrøk og ryddet opp i taket som tidligere var fullt av hengende gevanter, dette er positivt.

Men møblene: ingen sofaer! Kun harde stoler uten polstring.
Belysningen: iskalde lyspærer som virkelig forsterker følelsen av å være i en kebabsjappe. I en kafé trenger man VARME mer dempede lys, telys, solide bord og stoler, puter, litt mer.. pynt og stil! Det er utrolig ukoselig nå altså, det er klamt, kaldt og det er ekko i lokalet fordi det er så .. TOMT!

Et pluss: fin jazz på høyttalerne, og fine hyller med produkter til salgs.
Disken er også ny og fin, men kakene er ikke like gode som før..

Dette var en lang negativ slakt av et av mine tidligere favorittsteder i Bergen. Med små endringer kan 2 stjerner bli til 5.

Kontakt noen som kan hjelpe med interiør og bli inspirert av interiøret og lokalene til andre koselige kafeer i Bergen (Godt Brød, Dromedar, Baker Brun, Colonialen, Det lille kaffekompaniet, Starbucks, Espresso House..).

Jeg heier enda på dere, Aura <3

Dato for besøk: februar 2020
5  Takk, Amalie Tvedegaa... H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Cafè Aura, så også på

 

Har du vært i Cafè Aura? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din