Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat og svært rask servering”
Anmeldelse av Restaurant China House

Restaurant China House
Vurdert som nr. 165 av 446 Restauranter i Bergen
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 11. januar 2019

Dette er en typisk vestlig kinarestaurant; omfattende meny og OK priser. Vi ble tatt godt i mot og bestillingen gikk greit. Maten om fort, nesten litt for fort. Men den var velsmakende og ikke minst svært varm.

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Hans-Olav J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (26)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

48 av 26 anmeldelser

Anmeldt 2. juni 2018

Jeg har aldri spist i selve restauranten, da det ikke ser så innbydende ut. Jeg har heller ikke smakt den andre maten de selger, men vet at i løpet av de tre årene jeg har bodd i Bergen har jeg ikke funnet bedre sushi om man ser bort fra slik luksus-sushi.

Jeg tror jeg har smakt sushi fra de aller aller fleste sushirestaurantene i byen og ingenting slår denne!

Dato for besøk: juni 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, alban572
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. mars 2018 via mobile enheter

Helt grei Kinamat og sushi i litt slitte lokaler. Ligger i kjelleren i et hus i en av byens mest trafikkerte gater, så en går ikke her for utsikten. Ble i overkant av 500 kr for to middag med brus til. Finner andre billigere og like bra kinarestauranter andre steder i Bergen.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, Laila T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. februar 2018 via mobile enheter

Vi tok fredagsmiddagen hos en av våre favoritter i Olav Kyrres gate. Wonton suppen varmer en kald vinterdag og stekte nudler med biff og kongereker med ris smaker utmerket. Helt greit fredags ettermiddag måltid!

Dato for besøk: februar 2018
Takk, Ompen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. januar 2018 via mobile enheter

Vi var en vennegjeng som feiret bursdag på China House. Vi valgte sushi - hvilket var et godt valg. Første bestilling gikk ned og vi måtte fylle på med mer. God service gjorde bursdagen fullkommen.

Dato for besøk: desember 2017
Takk, Ompen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant China House, så også på

 

Har du vært i Restaurant China House? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din