Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat og svært rask servering”
Anmeldelse av Restaurant China House - STENGT

Restaurant China House
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 11. januar 2019

Dette er en typisk vestlig kinarestaurant; omfattende meny og OK priser. Vi ble tatt godt i mot og bestillingen gikk greit. Maten om fort, nesten litt for fort. Men den var velsmakende og ikke minst svært varm.

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
3  Takk, Hans-Olav J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (26)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

48 av 26 anmeldelser

Anmeldt 2. juni 2018

Jeg har aldri spist i selve restauranten, da det ikke ser så innbydende ut. Jeg har heller ikke smakt den andre maten de selger, men vet at i løpet av de tre årene jeg har bodd i Bergen har jeg ikke funnet bedre sushi om man ser bort fra slik luksus-sushi.

Jeg tror jeg har smakt sushi fra de aller aller fleste sushirestaurantene i byen og ingenting slår denne!

Dato for besøk: juni 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Alba F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. mars 2018 via mobile enheter

Helt grei Kinamat og sushi i litt slitte lokaler. Ligger i kjelleren i et hus i en av byens mest trafikkerte gater, så en går ikke her for utsikten. Ble i overkant av 500 kr for to middag med brus til. Finner andre billigere og like bra kinarestauranter andre steder i Bergen.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, Laila T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. februar 2018 via mobile enheter

Vi tok fredagsmiddagen hos en av våre favoritter i Olav Kyrres gate. Wonton suppen varmer en kald vinterdag og stekte nudler med biff og kongereker med ris smaker utmerket. Helt greit fredags ettermiddag måltid!

Dato for besøk: februar 2018
Takk, Ompen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. januar 2018 via mobile enheter

Vi var en vennegjeng som feiret bursdag på China House. Vi valgte sushi - hvilket var et godt valg. Første bestilling gikk ned og vi måtte fylle på med mer. God service gjorde bursdagen fullkommen.

Dato for besøk: desember 2017
Takk, Ompen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Restaurant China House, så også på

 

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.