Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Knall fastfood!”
Anmeldelse av Jafs Brokiosken

Jafs Brokiosken
Vurdert som nr. 3 av 10 Smått og godt i Ålesund
Restaurantdetaljer
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Knall bacon-cheese burger med masse salat og chips. Fishan var fortreffelig. Trivelige ungdommer i bua. What more to say:)

Dato for besøk: juli 2020
Takk, _ysteinb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (108)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 108 anmeldelser

Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god fish & chips! Nydelig fisk. Satt på trappene ved brygga og spiste.

Det var alt jeg hadde å si

Dato for besøk: juli 2020
Takk, ingrida701
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Helt ok fastfood å ta med til hotellrommet, på en regnværsdag. Ble anbefalt retten av en bekjent som hadde vært her tidligere.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, GrevinnaB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. mai 2020 via mobile enheter

Fantastisk fish and chips. Kan ikke si annet. Hatt Fisjan i Kristiansund som favoritt lenge, men her var det høy kvalitet på fisken og god remulade. Har du ikke spist her sa du? Kom deg hit og kjøp!

Dato for besøk: mai 2020
Takk, Jon K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. juli 2019 via mobile enheter

Obligatorisk besøk på Jafs for å spise Norges beste fish & chips! I morgen skal vi teste om Kristiansunds Fisjan når denne til knærne!

Dato for besøk: juli 2019
Takk, tordt271
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Jafs Brokiosken, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal
 
Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 

Har du vært i Jafs Brokiosken? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.