Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Akkurat de vi forventet, nesten …”
Anmeldelse av Brokiosken Jafs

Brokiosken Jafs
Vurdert som nr. 2 av 8 Smått og godt i Ålesund
Restaurantdetaljer
Anmeldt 20. august 2020

Fish and chips, Ålesund, Brokiosken er stedet.

For lenge lenge siden, med far og mor, ble denne opplevelsen plantet i et sinn hos en i reisefølget.

Dette måtte vi få med oss, og det fikk vi. Vi stolte på barndommens fiskeopplevelse og er meget fornøyde med vår opplevelse i 2020.

Det eneste er, mage blir mett før øyne. Rikelige porsjoner.

Opplevelsen er best i oppholdsvær.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, smedbrekka
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (103)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 103 anmeldelser

Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Fantastisk utsikt og god fish and chips! Hunder er velkomne, og vi fikk til og med en vannskål til vår lille firbente venn som er med på tur❤️

Dato for besøk: august 2020
Takk, 983vibeket
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Knall bacon-cheese burger med masse salat og chips. Fishan var fortreffelig. Trivelige ungdommer i bua. What more to say:)

Dato for besøk: juli 2020
Takk, _ysteinb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god fish & chips! Nydelig fisk. Satt på trappene ved brygga og spiste.

Det var alt jeg hadde å si

Dato for besøk: juli 2020
Takk, ingrida701
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Helt ok fastfood å ta med til hotellrommet, på en regnværsdag. Ble anbefalt retten av en bekjent som hadde vært her tidligere.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, GrevinnaB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Brokiosken Jafs, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal
 
Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 

Har du vært i Brokiosken Jafs? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din