Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer ser på dette hotellet
Expedia.com
USD 81
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 05.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Booking.com
USD 70
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 04.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Agoda.com
USD 81
USD 69
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 04.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
PricelineUSD 70
Hotels.comUSD 81
FindHotelUSD 81
Se alle 12 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (99)
Filtrer anmeldelser
100 resultater
Vurdering fra reisende
7
19
22
27
25
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
7
19
22
27
25
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 100 anmeldelser
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

For det første: På nettsidene til Volsdalen camping står det at «vi er en energisk campingplass». Dette stemmer overhodet ikke. Det første som møter deg i resepsjonen er en tafatt svenske totalt blottet for serviceinnstilling.
Vi leide en leilighet og en hytte. Begge stedene bar preg av lite vedlikehold og fraværende brann- og el sikkerhet. Brannvarslere lå på gulvet når vi kom, hjemmesnekra stikkontakter i dusjen osv.
Når vi oppdager at senga i hytta er knekt går vi i resepsjonen for å høre hvordan vi kan løse dette. Denne «energiske» svensken kunne ikke gjøre noen verdens ting, ikke en gang beklage for at det dem leverer ikke er i orden. Han kunne tilby en madrass til, sånn som om det skulle gjøre underverker for den knekte sengebunnen.
Vi oppdaget også at vasken i leiligheten hadde en lekkasje. Vil tro det var samme iver til å ordne opp i dette...
Ved utsjekk fortalte jeg svensken, som var proppfull av positiv energi, hvordan oppholdet hadde vært. To netter med lite søvn og gravid samboer med store ryggsmerter etter oppholdet. Svaret hans var «Kom aldri tilbake!»
Men god utsikt, det skal dem ha.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 859jarlen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020

Alt for dårlig renhold på toalett og dusj. Burde vært satt ut håndsprit.Positivt med nærhet til sentrum, ellers en ganske laber opplevelse. Anbefales ikke videre. Kommer til å velge et annet alternativ en annen gang.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Anne Margrethe N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

Det heter seg at de fleste gjør sitt beste, men her må være et unntak. Ikke rein nok campinghytte. Vannkoker defekt. Panelovn defekt. Skittent sanitæranlegg. Lurte på å ringe Mattilsynet men droppa det. (faktisk meget ekkelt hygenisk sett) Fikk ingen nabovarsel el.l. ved booking og innkvartering om at russen skulle ha rebusfest til langt over middnatt med høy musikk, fyll og fest. Ikke lett å få sovna før i 2 tia. Resepsjonen var stengt. Ingen tok tlf. Ringte Politiet. De sa det ikke var lett å få fulle folk til å være stille og at det ville være ferdig kl. 01. Resepsjonen skulle vært åpen kl. 10 neste dag, og tenkte reklamere på dette, men det var stengt kl. 12 da vi reiste. Anbefaler ikke denne campingplassen.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, tore_holtberget
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2020

Uforskammet leder, ikke vits i å prøve å snakke rolig og rasjonelt med ham. Bråk fra tidlig til sent, og ikke mulig å få sove der i det hele tatt i sommersesongen. Enten det er russefeiring, fyll og roping hele natten eller høylytt musikk fra tidlig til sent. Forsøkte å si fra til leder, men fikk uforskammet roping tilbake, ikke mulig å gjøre noe. Ga opp, fant annet sted å være. Anbefaler ingen om å velge dette stedet å overnatte i vår eller sommermånedene. Ikke hvis du vil sove og ha en harmonisk camping. Fikk også vite at det er et kjent problem, og at ingen vil forholde seg til det eller gjøre noe med det. Verken leder, politi, Ålesund kommune...

Dato for oppholdet: juni 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, UllaEd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2020 via mobile enheter

Vi ankom Ålesund sent på kvelden (21:00)
Hadde sett ut denne campingplassen fra kartet.
Resepsjonen var steng, så vi ringte tlf nr som var på døren. Hvis vi fant en plass så kunne vi overnatte.
Vi fant en plass, nær en bobil. Fikk tillatelse av de som bodde i bobilen til og slå opp telt der. Selve «telt» områdene var stappfullt.
Det var en ungdomsfest som begynte i ca 22 tiden og varte til ca 1. Det var vanvittig høy musikk og skriking fra ungdommene.
Veldig kjedelig når vi skulle tidlig av gårde dagen etter.

Sanitæranlegget var rett og slett ekkelt.
Det va ingen form for ventilasjon, så det var veldig klamt/tung luft inne på dusj/do rommet. Nalen i dusjen var ødelagt, så det var konstant klissvåt på gulvet.
Virket ikke ut som det ble rengjort så ofte på toalettene.
En ting som irriterte meg kjempe mye var at det var glass i toalettdøren! Wtf?

Alt i alt, OK for en natt.
Men vi kommer ikke tilbake her.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Hege90
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser