Bodde her i forbindelse med familiebesøk i Ålesund. Vi hadde lest en del negative anmeldelser, men tenkte: hvor ille kan det egentlig bli? Det kunne bli den verste campingopplevelsen noensinne, og vi er erfarne campere. Oppstillingsplassen er knøttsmå med grov grus eller asfalt, så det er bare å glemme å sette opp fortelt. Ingen bryr seg om brannsikkerhet, skvis inn flest mulig. Det er lang kø i servicehus ettersom dusj og do er i samme rom. Renhold er OK på det beste. Kjøkkenfasilitene er underdimensjonerte og vannet såvidt lunket slik at hygienisk oppvask ikke er mulig. Dårlig smittevern med tomme spritdispensere gjennom hele oppholdet. Merkelig plassering av tømmestasjon med dårlig skille mellom ren og skitten sone. Vi så flere som benyttet slange for drikkevann til å skylle dokassett. Servicen er under all kritikk og plassen bærer sterkt preg av null vilje til å investere i god opplevelse for byens turister. Det frister tydeligvis mer med 2 millioner i årlig utbytte. Her skal turister skvises for mest mulig til minst mulig kostnad. Det oppgis en pris på nettsiden, men det står ingenting om at man også må betale ekstra for barn. Jeg trodde vi hadde blitt belastet feil. Da jeg tok opp dette med resepsjonen ble jeg skjelt ut av en uhøflig svenske. Som utflyttet Ålesunder synes jeg det er trist at det er denne campingplassen er det eneste alternativet som tilbys besøkende til min vakre hjemby. Heldigvis er det bygd ut utmerkede bobilparkeringer like nært og nærmere sentrum, hvorav den på Skjerva også tar imot campingvogner.