“Vi kommer nok ikke tilbake.”
Anmeldelse av Apotekergata No. 5

Apotekergata No. 5
Vurdert som nr. 2 av 113 Restauranter i Ålesund
Prisklasse: kr 200 - kr 2 000
God for: Forretningsmøter, Spesielle anledninger, Lokalt kjøkken, Romantisk
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Intim fiskerestaurant som serverer gourmetretter fra havet. Beliggenhet i hjertet av Brosundet, i det flotte og nyoppussede Hotel Brosundet. Garantert fersk sjømat!
Anmeldt 20. august 2020

Det ville være feil å si at ikke vi har gledet oss til å komme hit, men nå gleder vi oss til andre matopplevelser i Ålesund.

Skal man stå på topp når det gjelder mat og drikke, må det være topp. Dette var ikke det. Vi er under pari.

Noe av vår opplevelse kommer nok av at vi hadde så høye forventninger.

Vi ble skuffet over hele linja, mat, drikkepakke, service, lokaler, pris.

Det skal sies at vi ikke gikk nøye inn i drikkemenyen denne gangen, her kan det være perler. De må bare ha riktig pris. Det finnes perler flere steder tett på i Apotekergata.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, smedbrekka
andersg0ranss0n, Ägare på Apotekergata No. 5, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. august 2020

Hei!
Beklagar att dere ikke fikk den opplevelse vi ønsker.
Håper dere vill ta kontqkt så vi kan rette opp i dette.

Anmeldt 15. august 2020

Helt fantastisk opplevelse! Hadde forespurt bord med vinduet, og det fikk vi! tross for fullbooket lørdag i august. Veldig hyggelig kelner som presenterte menyen og konseptet for oss. Tenk at kål faktisk kan smake så godt. Helt fantastisk opplevelse. God vin og fantastisk mat! Dette var en perfekt opplevelse. Faktisk kjipt at vi bare hadde bordet i to timer, da jeg spiser veldig sent, og ville nyte hvert et inntrykk.
Lever fortsatt på denne restaurantopplevelsen, og craver faktisk etter ostene.
Anbefaler virkelig denne restauranten.
Litt dyr, men verdt hver en krone!

Dato for besøk: august 2020
Takk, Travelisi9
andersg0ranss0n, Ägare på Apotekergata No. 5, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. august 2020

Hei!
Tusen takk for en hyggelig tillbakemelling!
Håper dere kommer snart igjen!

Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Kjøpte pakke med fire retter sammen med hotellrommet, og supplerte med full vinpakke. Forrett basert på makrell, deretter kveldens høydepunkt sei- så kylling/litt kjedelig og deretter dessert. Fantastisk oppfølging av servitørene gjennom hele kvelden!!! Kyllingretten med rotgrønnsaker ble fort kjedelig, her kunne man ha dradd til med mere urter eller en skarpere saus -hadde forbedret retten betydelig. For små porsjoner trekker ned, ble ikke mett. Vinpakken trakk opp, gode viner til alle retter. Kommer kanskje tilbake.

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, astrids46
andersg0ranss0n, Daglig leder på Apotekergata No. 5, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2020

Hei!
Takk for tillbakemelling & vi håper dere vill komma igjen så ska vi verkligen se til att dere blir mett :)
Så bra att servicen va på topp, det gleder oss !

Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Spiste 7 retter, dette var virkelig bra. Hyggelig lokale med veldig fint interiør. God og avslappet stemning. Profesjonell og personlig service. Nydelig mat, spennende, lekkert, velsmakende, og mer enn nok mengde. Tartar på svele, makrell og sei var høydepunktene. Alt i alt en strålende opplevelse👌👌👌

2  Takk, Odd Henning D

Tusen takk for en hyggelig tillbakemelling!
Håper vi sees snart igen!

Anmeldt 23. juli 2020

Hadde lest mye bra om denne plassen , men ble litt skuffet både over mat og service.
Vi hadde 4 retter og både makrell og gravet laks var gode smaker , mens sei og kylling var tørt og kjedelig. Gode viner i vinpakken som vi hadde til. Litt uerfarne servitører som ikke var helt på topp.

1  Takk, elina63
andersg0ranss0n, Daglig leder på Apotekergata No. 5, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2020

Hei!
Takk for tillbakemelling, vi tar dette till oss & skall se på det du kommenterte.
Så hyggeligt at dere likte vin & mat i kombinasjon :)
Håper dere kommer snart igen

Reisende som så på Apotekergata No. 5, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal

Har du vært i Apotekergata No. 5? Del dine erfaringer!