Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Under pari”
Anmeldelse av Apotekergata No. 5

Apotekergata No. 5
Vurdert som nr. 2 av 96 Restauranter i Ålesund
Prisklasse: USD 6 - USD 11 821
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken, Spesielle anledninger, Forretningsmøter, Romantisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Reservasjoner
Beskrivelse: Intim fiskerestaurant som serverer gourmetretter fra havet. Beliggenhet i hjertet av Brosundet, i det flotte og nyoppussede Hotel Brosundet. Garantert fersk sjømat!
Anmeldt 18. september 2020 via mobile enheter

Vi hadde høye forventninger til en helaften med 5 retters med vinpakke. Maten tilfredsstilte ikke våre forventninger. Vinpakken passet fint til rettene men mengden i glassene var mindre en mann kan forvente.

Dato for besøk: september 2020
Takk, LightPacker418589
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (432)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1418 av 432 anmeldelser

Anmeldt 10. september 2020

Gledet meg veldig til å spise her. Bestilte en slik «4-retters». Utifra prisen på retten så har man forventninger deretter. Alle rettene vi fikk var alt for kjedelig, salte og ubalanserte i smaken. Fisken vi fikk servert var seig og smakte ikke som en godt tilbredt breiflabb skal. En annen rett vi fikk så var kyllingen tørr og druknet med persille over. Nei, beklager men var veldig skuffet etter dette besøket.
En annen ting men kanskje bagatell, var at vi hadde fått bekreftet vindusplass på mail to ganger og når vi kom så fikk vi et annnet bord. Dette ordnet seg etterhvert.
Men veldig ellers god service, hyggelig lokale og veldig gode drinker!

Dato for besøk: august 2020
3  Takk, maija i
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. august 2020 via mobile enheter

Restauranten hadde flott beliggenhet på en lekter ut i kilen og i det fine været var dette helt topp. Hyggelige, men travle servitører. Maten derimot svare ikke til forventningene. Fiskesuppe som var Mega syrlig uten fiskesmak og lite fiskeinnhold og en cæsarsalat som var av enkleste sort. Det mest positive med maten var brødet som ble servert til, sprøtt og godt. Frister likevel ikke til nytt besøk.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, 760_ysteinm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
andersg0ranss0n, Ägare på Apotekergata No. 5, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. august 2020

Hei!
Beklager att dere ikke likte fiskesuppe, vi håper dere vill komme tillbake så vi får rette opp i dette :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. august 2020

Det ville være feil å si at ikke vi har gledet oss til å komme hit, men nå gleder vi oss til andre matopplevelser i Ålesund.

Skal man stå på topp når det gjelder mat og drikke, må det være topp. Dette var ikke det. Vi er under pari.

Noe av vår opplevelse kommer nok av at vi hadde så høye forventninger.

Vi ble skuffet over hele linja, mat, drikkepakke, service, lokaler, pris.

Det skal sies at vi ikke gikk nøye inn i drikkemenyen denne gangen, her kan det være perler. De må bare ha riktig pris. Det finnes perler flere steder tett på i Apotekergata.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, smedbrekka
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
andersg0ranss0n, Ägare på Apotekergata No. 5, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. august 2020

Hei!
Beklagar att dere ikke fikk den opplevelse vi ønsker.
Håper dere vill ta kontqkt så vi kan rette opp i dette.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2020

Helt fantastisk opplevelse! Hadde forespurt bord med vinduet, og det fikk vi! tross for fullbooket lørdag i august. Veldig hyggelig kelner som presenterte menyen og konseptet for oss. Tenk at kål faktisk kan smake så godt. Helt fantastisk opplevelse. God vin og fantastisk mat! Dette var en perfekt opplevelse. Faktisk kjipt at vi bare hadde bordet i to timer, da jeg spiser veldig sent, og ville nyte hvert et inntrykk.
Lever fortsatt på denne restaurantopplevelsen, og craver faktisk etter ostene.
Anbefaler virkelig denne restauranten.
Litt dyr, men verdt hver en krone!

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Idablid
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
andersg0ranss0n, Ägare på Apotekergata No. 5, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. august 2020

Hei!
Tusen takk for en hyggelig tillbakemelling!
Håper dere kommer snart igjen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Apotekergata No. 5, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 
Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 

Har du vært i Apotekergata No. 5? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din