“Super mat og service”

Vurdert som nr. 2 av 113 Restauranter i Ålesund
Prisklasse: kr 200 - kr 2 000
God for: Forretningsmøter, Spesielle anledninger, Romantisk, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Intim fiskerestaurant som serverer gourmetretter fra havet. Beliggenhet i hjertet av Brosundet, i det flotte og nyoppussede Hotel Brosundet. Garantert fersk sjømat!
Anmeldt 21. juli 2022 via mobile enheter

No 5 har en super beliggenhet, koselig atmosfære og interiør og de serverer nydelig mat og yter god service! Anbefaler stedet!

Dato for besøk: juli 2022
Takk, hebesp

1923 av 492 anmeldelser

Anmeldt 9. februar 2022

Vi var 2 personer. bestilte 2 ulike hovedretter.
Begge rettene var urimelig mye saltet.
Kald saus.
Svært dyrt i forhold til hva vi fikk servert.
Lang ventetid.

Dato for besøk: februar 2022
Takk, 369bj_rns
Anmeldt 24. oktober 2021

Nydelig mat og god service.
Godt brød, mørt kjøtt (steak sandwich), god og saftig kake. Diskret og flinke servitører. Frister til gjentakelse!

Dato for besøk: oktober 2021
Takk, NorthStar595016
Anmeldt 16. oktober 2021 via mobile enheter

Vi hadde oss en weekend i Ålesund for å oppleve denne vakre byen. Men pga vi ikke hadde lagt opp plan på restaurant besøk så besøkete vi denne restaurant fredag 8 Okt kl 18.12 rett etter åpning tid for middag servering. for å booke bord og høre om de var ledig når vi ankom der .. Det var 4 gjester der. Og masse ledig. Vi hadde bare planer om 1 retters ... men ble møtt av en mann så sa dessverre det er ikke ledig og at dem var fullbooket. Jeg spurte ang lørdag, men de var og fullbooket. Jeg spurte om å få stå på venteliste i tilfelle de ble ledig. Lørdag kom og utpå dagen, så gjekk jeg inn på Nr 5 si nettside for å sjå om jeg klarte å booke bord der siden vi ikke hadde hørt noe... det var mye ledig. Men ingen telefon?? Nå jobber jeg med kundeservice selv og kjente dette er ikke bra. Disse fortjener sikkert gode poeng på mat uten jeg vett, men kundeservice = 0 poeng. Blir jaffal ikke noe firmatur anbefalinger til denne restauranten..

Dato for besøk: oktober 2021
2  Takk, 479jannes
Anmeldt 1. september 2021 via mobile enheter

Hyggelige omgivelser i kjelleren på Historiske hotell Brosundet i Ålesund. Restauranten serverte gode retter og var brukbare på vin. Litt rot med vinpakke og hvilke retter som ble servert var forankret i kommunikasjonsproblemer mellom servitørene og kjøkkenet. Ellers en helt grei restaurant opplevelse.

Dato for besøk: september 2021
1  Takk, PST861

Reisende som så på Apotekergata No. 5, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal

Har du vært i Apotekergata No. 5? Del dine erfaringer!