Ålesund Alnes Godøya tur inntil 15 personer
0 anmeldelser

Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon

Ulike måter å oppleve Aksla Mountain på
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Vi tok «bytoget» opp til Aksla da vi ikke var motiverte for å gå 418 trappetrinn. Nydelig utsikt som må oppleves! Kaféen var desverre stengt når vi var der.

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, TigerLill1
Anmeldt 16. juli 2020

Dette var en fin liten utflukt og fantastisk vakker utsikt på toppen. Også fin park ved foten av fjellet.

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, andrebli
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Dette stedet må besøkes om man er i Ålesund.
418 trappetrinn opp ( mange hvilebenker) og man har en helt fantastisk utsikt over byen fra alle kanter.
Det er også en cafe der oppe, men den var stengt da vi var der.

Dato for opplevelse: juli 2020
3  Takk, Lill-Karin
Anmeldt 28. juni 2020

veldig fin utsikt, fint laget til med steintrapp opp fjellet. Fint med små stopp langs med for oss som ikke har så god kondis. hehe

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, norwegiantourist123
Anmeldt 4. mai 2020

Turen opp til Aksla er noe man bare må gjøre når man er i Ålesund. Velg å gå opp de 418 trappetrinnene eller kjør helt til topps. Ta en liten tur opp til rundskue når man er der. Fantastisk 360 graders utsikt.

Dato for opplevelse: mai 2020
Takk, Jon K