Etter en artig tur opp de 418 trappene fra Byparken, ble vi belønnet med praktfull utsikt over hele Ålesund, mens vi spiste en deilig lunsj. Vi tok en annen sti ned fra fjellet etterpå. Det finnes utallige hyggelige stier/turer opp og omkring Aksla
Å ta denne turen var verdt det! Fine trapper å gå i, det er også tilrettelagt med benker og utsiktspunkter slik at turen opp passer for de aller fleste. Anbefales på det varmeste når du er i byen
Tok en rundtur, fantastisk utsikt over by og omegn.
Men litt mye mennesker som ikke holdt nødvendig avstand i koronatider.
Etter 418 trappetrinn får du virkelig sett Ålesund. Flere fine utkikkspunkt på vei opp trappene. Til og med et lite "repo" med glass rundt. Mange fine steder for å ta fine bilder.
Har du vært i Ålesund uten å ha besøkt Aksla har du virkelig gått glipp av en naturopplevelse sett fra et ørneprspektiv!
La bildene tale for seg selv!
Vi kjørte bil opp og var inne på restaurantens terrasse for å se på utsikten. Den er helt fantastisk! Så absolutt en "must" om man er i Ålesund. Det er også trapper opp til terrassen fra sentrum om man er sprek :-)