“Koselig pub ”
Anmeldelse av Dirty Nelly Irish Pub

Dirty Nelly Irish Pub
Vurdert som nr. 31 av 113 Restauranter i Ålesund
Anmeldt 30. august 2020 via mobile enheter

Koselig pub med bra utvalg av øl og veldig god Irich kaffi. Uformell atmosfære og en koselig stille krok i bibliotek

2  Takk, alfmagne

Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

En drink og fotballkamp. Hyggelige lokaler, sentralt, voksent publikum. Positivt at barkeeper nektet en beruset person, servering.

2  Takk, annegunnp2016
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Kjempe koselig sted. God atmosfære og hyggelig besetning. Litt preget av corona så litt unødvendig stress etter vår mening. Vi byttet gladelig bord slik at de kunne ta inn 4 nye gjester da vi bare var 2.

Takk, HanneH253
Anmeldt 16. juli 2020

Vi tok en øl her før middag og ble godt fornøyd. Vi satte oss i et lite avlukke der vi fikk sitte for oss selv, og med bokhylle med bl.a. Aschehougs konversasjonsleksikon fra 1959. Artikkelen om hysteri (samt om hjemstedene våre) herifra ble god underholdning til øl-en.

3  Takk, andrebli
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Kjempe koselig pub. God service og trivelig betjening. Her er det lett å trives.
Godt utvalg. Anbefales.

2  Takk, Laader

Reisende som så på Dirty Nelly Irish Pub, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal

Har du vært i Dirty Nelly Irish Pub? Del dine erfaringer!