Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Min favorittpub i Ålesund”
Anmeldelse av Dirty Nelly Irish Pub

Dirty Nelly Irish Pub
Vurdert som nr. 31 av 95 Restauranter i Ålesund
Restaurantdetaljer
Anmeldt 10. september 2020

Dette er puben me alltid er innom når me er i Ålesund. Triveleg lokale med ekte pub-kjensla, godt ølutval og heilt greie prisar. Den vesle bibliotekkroken var ein koseleg og stille stad å nyta godt drikka saman med kona i går.

Servicen er jamnt over god, men i går var det same problemet her som mange andre turiststadar, dei tilsette er for dårlege i norsk til å handtera dialektbrukarar.

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
Takk, Knut P B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (59)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

913 av 59 anmeldelser

Anmeldt 30. august 2020 via mobile enheter

Koselig pub med bra utvalg av øl og veldig god Irich kaffi. Uformell atmosfære og en koselig stille krok i bibliotek

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, alfmagne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

En drink og fotballkamp. Hyggelige lokaler, sentralt, voksent publikum. Positivt at barkeeper nektet en beruset person, servering.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, annegunnp2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Kjempe koselig sted. God atmosfære og hyggelig besetning. Litt preget av corona så litt unødvendig stress etter vår mening. Vi byttet gladelig bord slik at de kunne ta inn 4 nye gjester da vi bare var 2.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, HanneH253
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2020

Vi tok en øl her før middag og ble godt fornøyd. Vi satte oss i et lite avlukke der vi fikk sitte for oss selv, og med bokhylle med bl.a. Aschehougs konversasjonsleksikon fra 1959. Artikkelen om hysteri (samt om hjemstedene våre) herifra ble god underholdning til øl-en.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
3  Takk, andrebli
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Dirty Nelly Irish Pub, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 
Ålesund, Møre og Romsdal
 

Har du vært i Dirty Nelly Irish Pub? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.