Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Typisk irsk bar med hyggelig betjening”
Anmeldelse av Dirty Nelly Irish Pub

Dirty Nelly Irish Pub
Vurdert som nr. 33 av 90 Restauranter i Ålesund
Restaurantdetaljer
Anmeldt 6. august 2022 via mobile enheter

Dette er en kul pub. Vanligvis godt med folk på kveldstid og med PL-fotball. Vi var der på en ettermiddag hvor hunden kunne legge seg ned under bordet mens vi drakk god øl. Ligger også koselig til med hotellet og Apotekergata no. 5 rett i nærheten. Her kommer vi igjen 🤗

Dato for besøk: juli 2022
1  Takk, EspenB667
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (54)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 54 anmeldelser

Anmeldt 19. september 2021 via mobile enheter

Aldri vært borte i noen så ufhøflige ansatte. Greit de ville fylle lokalene og ville flytte oss fra et 4 manns bord til et 2 manns bord, men maken til frekkhet. Aldri vært borte i et så uprofesjonelt personell.

Dato for besøk: september 2021
1  Takk, 511einarb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. september 2021

. Her er det et surt blikk om en kommer kl 19 eller 22. Gjerne kulturelt betinget, gjerne sliten av å mase om avstand. Men føler en som gjest avbryter hun i alt som er viktig.

Som regel hyggelige og omgjengelige folk som vekter ut en sur mottakelse.

Dato for besøk: september 2021
Takk, GeirLOlsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2021 via mobile enheter

Utrolig dårlig kundeservice, personale er frekk og urimelig med kunder, både de som er edru og de som drikker. Kjefter og smeller for alt. Har vært på mange utesteder og har aldri opplevd verre behandling av ansatte. Ikke en hyggelig opplevelse, og det har skjedd flere ganger.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, FellowTraveler625572
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. desember 2020 via mobile enheter

Kusina og jeg dumpa innom her da de viste håndballkamp på skjerm. Vi bor ikke i Ålesund så har aldri vært her før. Veldig irsk pub, vanvittig hyggelig stemning i lokalet. Knallgod service fra hun kvinnelige ansatte! La så tilrette for at vi skulle få se håndballen selvom også Manchester United spilte fotballkamp Den kvelden. Godt utvalg av alkoholholdig drikke, også for meg med cøliaki.
Her likte vi oss veldig godt og vi kommer gjerne tilbake ved neste Ålesund-besøk!

Dato for besøk: desember 2020
3  Takk, Ailiskh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Dirty Nelly Irish Pub, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 
Ålesund, Møre og Romsdal
 

Har du vært i Dirty Nelly Irish Pub? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.