Folkehøyskole gjort om til sommerhotell. Ypperlig service, utmerket beliggenhet, greie rom og god frokost. Rent og pent. I forhold til hotell får du i tillegg mulighet for spill, freesbee golf, klesvask, fellesrom etc.
Vi hadde en en overnatting her på vår rundtur på nordvestlandet. Stedet var ganske tiltalende - rommene nøkterne, men alt var skinnende rent. Frokosten var meget bra. Vi kommer gjerne tilbake ved en annen anledning.
Johnny Stiansen m/familie
Ønsker du ferie med lavbudsjett er dette stedet. Til vanlig folkehøgskole nå et trivelig sommerhotell. God frokost. Middag må du ordne selv. Fint rom med dusj/wc. Gode senger. Hyggelige unge ansatte. Kort vei til Ålesund. Anbefales på det varmeste.
Veldig fint sted og overnatte. Rent, gode madrasser. Alltid gratis kaffe tilgjengelig. Veldig god og variert frokost, over våre forventninger. Hyggelig vertskap. Supert for oss som hadde hund med på reisen. Anbefales.